Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    27 Юли, 2021 07:54   

tarsq seriozna wrazka

    24 Юли, 2021 16:17   

Еремия 6-16

    23 Юли, 2021 16:27   

Търся сериозна връзка

    23 Юли, 2021 15:24   

Притчи 3-5,6

    02 Юли, 2021 18:31   

Търся нови приятелства

    30 Юни, 2021 18:44   

Мисля за... Всички кашони, които би било хубаво да се махнат! ????

    14 Юни, 2021 16:58   

Исус очаква с нетърпение и копнеж да прегърне всеки, който избере живота!Той толкова ни обича, че дойде тук на нашата земя и проля кръвта Си, за да ни изкупи и все още чака, защото не благоволи в смъртта ни. Дано никой не пропусне този съдбоносен час! Амин!

    14 Юни, 2021 16:58   

Исус очаква с нетърпение и копнеж да прегърне всеки, който избере живота!Той толкова ни обича, че дойде тук на нашата земя и проля кръвта Си, за да ни изкупи и все още чака, защото не благоволи в смъртта ни. Дано никой не пропусне този съдбоносен час! Амин!

    03 Юни, 2021 18:06   

Ne uspjah da si napisha pravilno datata za razhdane. Na 43 godini sum,a ne na 17. Proshtawaite za greshkata.

    29 Май, 2021 06:38   

Мисля за последното време, в което живеем. Как стоим пред Бога? Покоряваме ли Му се? Вслушваме ли се в гласа Му?

Покажи още
simov_41, 44
BoikoD, 17
Диди, 55
EAngelova, 63
lozina, 35
mjkmimi, 20
Всички потребители  →

Стих за деня

Понеже ти си казал: Господ е прибежище мое, И си направил Всевишния обиталището си, Затова няма да те сполети никакво зло, Нито ще се приближи язва до шатъра ти. Псалми 91:9-10

Храната на вярата

Провери водителството си

 

 

И това да знаете преди всичко, че никое пророчество в писанието не е частно на пророка обяснение на Божията воля; защото никога не е  идвало пророчество от човешка воля, но светите човеци са говорили от Бога; движими от Светия Дух.

- ІІ ПЕТРОВО 1:20,21

 

Словото и Духът са в съгласие.

 

Как да познаеш, дали дадено нещо е от Божия Дух? Ако отговаря на

Словото. В противен случай то не е от Духа.

 

Слушах хора да разказват, как Бог ги е водил да направят нещо, но когато разберех за какво става въпрос, аз казвах: “Не, това не е Божият Дух.”

 

Случаят по-долу е краен, но е достоверен. Един мъж ми сподели, че според  него  Духът  на  Бога  го  води,  а  така  също  и  една  жена,  да напуснат брачните си партньори и да се оженят. Не! Това не отговаря на Словото! Святият Дух не съсипва домове.

 

Духът и Словото са в съгласие! Библията е вдъхновена от Божия Дух.

 

Изпитай водителството си в светлината на Словото.

 

 

Изповед: Аз съм воден от Божия Дух. Аз изпитвам водителството си  чрез светлината на Неговото Слово, защото Словото и Духът са в съгласие.

Вечните обещания на Бог

Ръкaта Божия е пълна с вода!

Пс. 65:9

„Като посещаваш земята и напояваш, Ти я преобогатяваш. Ръката Божия е като пълна с вода .”

Това слово, в което се провъзгласява господството на Бога над земята, би трябвало да се превърне в  едно скъпоценно обещание за нашия вътрешен човек.

„… Ръката Божия е като пълна с вода…” Тук Бог се изявява като Този, Който може и иска да даде благослов, обновление и свежест, подкрепа и сила. Бог притежава всичко в пълнота и иска пребогато да те възнагради с това, от което се нуждаеш и за което копнее сърцето ти!

Дали имаш нужда от утеха – ще я намериш при Бог, Бога на всяка утеха! Дали са ти нужни сила и авторитет – Той ти ги обещава в Словото Си като потоци от Жива вода! Ако си уморен и смазан от борбата срещу атаките на врага – иди и се освежи чрез скъпоценното Му Слово! Нека в душата ти се излее освежителна струя Жива вода, за да можеш да продължиш битката укрепен! Ако врагът те е наранил и си на дъното на безизходицата и кризата – погледни нагоре към Кръста – Кръвта на Исус ще измие раните ти, ще те изцели и освети! Ако дори трябва да признаеш, че ти липсва Животът, Вечният живот – и тогава иди при Този, Който казва: Елате всички отрудени и обременени и Аз ще ви успокоя!

При Исус ще намерим всичко, от което се нуждаем и за което си заслужава да копнеем. Неговото богатство е неизчерпаемо! Който дойде при Него, ще получи не само Жива вода, но тя ще се превърне в пиещия човек в извор на Жива вода, която извира за вечния живот!

Щом Бог ни дарява едно такова пребогато обещание, то ние, като Божии деца, не би трябвало да се движим само в лабиринта си от поражения, жалби и оплаквания, нито пък да приличаме на просяци, които разнасят на показ своята бедност!

Бог, твоят Отец, е богат! Неговата ръка е като пълна с вода – вода, която не пресъхва и се разлива в изобилие! Ти трябва само да се приближиш с пълна вяра, до почерпиш от нея и да пиеш от тази Вода, която ти се дава даром и която дарява спасение и Живот.

Напусни пропусканите кладенци на този свят, чийто води носят смърт! Прибегни към Божия кристално чист извор, от който ще почерпиш сила, живот и подкрепа за всеки ден и за всяка ситуация от живота си!

Какво отговарят потребителите за

Как прекарвате свободното си време?

Жени

Мъже

разходка сред природата
53%
 
 
54%
 
 
52%
гледам телевизия
7%
 
 
7%
 
 
6%
гледам филми
9%
 
 
11%
 
 
7%
на кафе с приятели
14%
 
 
14%
 
 
14%
на пазар
6%
 
 
9%
 
 
4%
спортувам
12%
 
 
6%
 
 
16%

Колекционирате ли?

Жени

Мъже

да
18%
 
 
14%
 
 
21%
не
82%
 
 
86%
 
 
79%

Гласувате ли на избори?

Жени

Мъже

да, всеки път
39%
 
 
39%
 
 
40%
понякога, когато имам възможност
39%
 
 
42%
 
 
36%
невиждам смисъл от гласуването
22%
 
 
20%
 
 
23%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2021    dvamazahristos.org