Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    04 Май, 2020 23:56   

Мисля за това как може да бъде преодоляно разстоянието с търпение в една нова връзка?!

    15 Април, 2020 19:57   

краят на дългото чакане

трендо 15 Април, 2020 20:34

какво чакате

    08 Април, 2020 15:46   

Бог да освободи хората от вируса!

    08 Април, 2020 15:46   

Бог да освободи хората от вируса!

    05 Март, 2020 21:48   

Приятел,в този труден момент.

    12 Януари, 2020 09:03   

Мисля само за една ,едничка истина .зо живот и свобода.

    10 Януари, 2020 17:31   

Мисля за нея откакто съм жив,двама хванати ръка за ръка, шепнещи в любовта,ще вървим ние двамата в този свят сгушени един до друг,докато в душите ни съществува този миг.

    22 Ноември, 2019 14:04   

Понеже съм от два месеца в Австрия. И съпругът ми нито веднъж не ми е звъннал да ме пита как съм. Това нормално ли е. Питам се обича ли ме въобще. Сърцето ми страда много.

Beretta92fs 06 Април, 2020 22:05

Доста тъпо от негова страна? Дай Боже да е жив и здрав!

Sunny Anastasova 27 Ноември, 2019 15:59

Не мисля,че е нормално!Все пак е твой съпруг.Нормално е да се чустваш наранена и да те боли сърцето.Минала съм през безразличието и на моя съпруг,вече бивш.

    14 Ноември, 2019 19:01   

Повечето... "християни" честват рождество Христово на 24 декември. Което всъщност е зимното слънцестоене чествано от езичниците (каквато е римокатолическата църква). Истинската дата на която се е родил Исус, всъщност е посочена в Библията... НО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА... Няма по-големи езичници от "християните"...

Дима 15 Декември, 2019 16:45

Да Исус е роден по време на шатроразпъването.

    01 Ноември, 2019 14:49   

Прошката е мостът ни към Бог!Прошката освобождава сърцето и душата ни!

Покажи още
veselin71, 48
ALEXANDAR, 45
E angelova, 60
Теодора, 50
Dimi541, 50
Дан, 52
Всички потребители  →

Стих за деня

Гневете се, но без да съгрешавате; слънцето да не залезе в разгневяването ви; Ефесяни 4:26

Храната на вярата

Той е изходният път

 

 

Понеже той е положил в Мене любовта си, казва Господ, затова... С него ще съм, когато е в бедствие; ще го избавя...

- ПСАЛМ 91:14,15

 

Бог не казва, че ти няма да срещнеш трудности. Той дори заявява, че ще  се   сблъскаш  с  трудности,  защото  си  християнин!  Ще  бъдеш преследван,  ще  говорят лошо за теб. Ще срещнеш голяма съпротива. Богът  на  този  свят  използва  всяка  възможност  да  те  притесни  (ІІ Коринтяни 4:4).

 

Някои хора смятат, че Бог е този, който ги утеснява, но това не е вярно.

Исус   разграничава   делата   Си   от   делата   на   дявола   като   казва:

„Крадецът влиза само да открадне, да заколи и да погуби: Аз дойдох за да  имат живот, и да го имат изобилно” (Йоан 10:10). Бог не е крадец. Онзи, който краде, убива и погубва, е дяволът, а не е Бог.

 

Бог казва в Словото Си: „Много са неволите на праведния; Но Господ го  избавя от всички тях.” (Пс. 34:19). Думата „скърби“ тук означава изпитания  и  изкушения.  Заради  тях  именно  са  проблемите  ти.  Но Господ обеща да те избавя не просто от половината , а от всички тях! Обещанието Му не свършва с това, че ще бъде с теб в беда. Той е тук, за да те спаси от всичките ти проблеми, защото е повече от достатъчен!

 

Изповед:  Аз  обичам  Бога  и  затова  знам,  че  каквито  и  да  са изпитанията и проблемите, Ел Шадай ми дава изходен път от всички тях. Той е повече от достатъчен!

Вечните обещания на Бог

Безупречни в деня на нашия Господ!

1. Кор. 1:7-8

„Така, щото вие не оставате назад в никоя дарба, като чакате явлението на нашия Господ Исус Христос, Който и докрай ще ви утвърди, та да бъдете безупречни в деня на нашия Господ Исус Христос.”

Безупречни е дума със сравнително абсолютно значение. Това, което не можем да укорим, е съвършено, от какъвто и ъгъл да го погледнем.

Такива трябва да бъдат Божиите деца при Явлението на Господ Исус Христос. Не можем да постигнем характеристиката „безупречен” нито по пътя на собствените си усилия, нито по пътя на безразличието.

Не! За целта ще трябва да се оставим наистина с цялото си сърце и съвсем напълно в Христовите ръце и с вяра да разчитаме на Неговата мощ, на Неговата победа, на Неговата защита и вярност! Сам Той иска да ни утвърди чрез Своята защита и вярност! Сам Той иска да ни утвърди до Своето явление, така че в Онзи ден да бъдем безупречни. Това обещание представлява едно голямо съкровище и сигурна канара за всички, които искат да постигнат прекрасната цел, която си е поставил Бог за нас.

Ако погледнем към самите себе си, към нашите провали, както и към силата и хитростта на врага, тогава наистина ще се уплашим. Но тъй като сме Божии деца, а Сам Той иска и може да довърши започната у нас дело, Той ще изпълни за нас и в нас и това Свое обещание. От една страна Господ иска да ни заякчи. Често пъти гледаме на бурите и на трудностите в живота си като на нещо негативно. Дърво, израснало в бурята, има дълбоки и здрави корени.

Следователно, бурите не трябва да поставят под въпрос вярата ни, а Бог цели да ни уякчи точно чрез тези бури и трудности, точно чрез борбата, която ни е отредена.

Вярата ни не трябва да бъде нещо нестабилно като мъждукаща светлина, която може да угасне при всеки повей на вятъра. Трябва да се научим да стоим във вярата, да бъдем утвърдени хора и по отношение на Християнското учение и доктрина. Това е особено необходимо в нашето днешно объркано време.

Трябва да устояваме и в борбата със силите на Злото и на Мрака, като побеждаваме с упование в Христовата победа.

От друга страна Господ иска да ни направи безупречни, защото в Неговия ден ние не бива да бъдем посрамени, а да влезем в Славата Му, екипирани чрез силата Му, чрез милостта Му и чрез силата на Святия Дух.

Щом Бог си е поставил една такава висша цел за нас, щом е подготвил всичко, за да ни доведе до тази цел, ние не бива да се задоволяваме с някакъв по-нисък стандарт.

Да вървим напред, устремени към посочената цел, означава да постигнем самата цел, докато чрез безразличието си бихме могли да се разминем с нея. Да не бъде!

Какво отговарят потребителите за

Пиете ли алкохол?

Жени

Мъже

да, но с мярка
9%
 
 
6%
 
 
11%
да, с компания
6%
 
 
7%
 
 
4%
рядко
32%
 
 
35%
 
 
30%
не пия алкохол
54%
 
 
52%
 
 
55%

С кого живеете?

Жени

Мъже

сам
51%
 
 
41%
 
 
58%
с роднини
14%
 
 
16%
 
 
12%
със съквартиранти
6%
 
 
7%
 
 
5%
със семейството си
29%
 
 
35%
 
 
24%

Колекционирате ли?

Жени

Мъже

да
19%
 
 
14%
 
 
22%
не
81%
 
 
86%
 
 
78%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2020    dvamazahristos.org