Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    10 Юли, 2019 09:33   

Според вас какво ви е попречило досега да намерите човека за вас?

    24 Май, 2019 20:33   

тарся си моята половинка

anista 15 Юли, 2019 15:50

Бог ще ви помогне да я намерите

    18 Май, 2019 14:16   

Христос воскресе

    18 Април, 2019 22:36   

https://youtu.be/0Lokdp2dCqQ

    09 Април, 2019 21:03   

Колко жалко за тия, които не познават Христос.

Niks Mihaylov ???? 13 Април, 2019 09:25

Да.

    08 Април, 2019 19:44   

За Христос

    04 Март, 2019 21:56   

Искрена и чиста Любов.

    18 Февруари, 2019 19:11   

Бракът е нещо честно у всички, и брачното легло - чисто; а блудниците и прелюбодейците ще съди Бог. Послание на апостол Павла до Евреи 13 глава 4 стих .

    18 Февруари, 2019 19:10   

Възлюбени, нека любим един другиго, защото любовта е от Бога, и всякой, който люби, е роден от Бога и познава Бога; Първо послание на Иоана Богослова 4 глава 7 стих .

    18 Февруари, 2019 19:07   

И ние познахме любовта, която Бог има към нас, и повярвахме в това. Бог е любов, и който пребъдва в любовта, пребъдва в Бога, и Бог - в него. Първо послание на Иоана Богослова 4 глава 16 стих .

Покажи още
kris, 64
Ани3939, 38
vivi, 32
silver1977, 49
justme9, 24
Nikol, 49
Всички потребители  →

Стих за деня

Или не знаете, че вашето тяло е храм на Светия Дух, който е във вас, когото имате от Бога? И вие не сте свои си, 1 Коринтяни 6:19

Храната на вярата

Вътрешни сигнали

 

 

Кой е турил мъдрост в душата? Или кой е дал разум на сърцето?

- ЙОВ 38:36

 

През втората половина на 60-те години Бог ни водеше чрез вътрешно свидетелство  да  се  преместим  в  Тулса,  Оклахома.  От  17  години живеехме в Гарланд, Тексас и не възнамерявахме да се преместваме. Всъщност, планувах да превърнем цялата си къща в офис (дотогава като   работни   помещения   използвахме   гаража   и   бараката,   които имахме), дори при нужда да строим на наша земя.

 

После заминахме по работа в Тулса. Един приятел, в чийто дом бяхме отседнали, ми каза: “Брат Хегин, трябва да се преместиш в Тулса. Аз имам вече място за вас! Бях помолен да продада стария офис на брат Т. Л. Осборн. Ела, искам да ти го покажа.” (Различни хора искали да го купят, но  сделката  винаги се проваляла, така че сградата още стояла празна.)

 

Честно  казано,  не  бях  особено  заинтересуван.  Но  си  помислих,  че трябва да отида просто от уважение към приятеля си.

 

В мига, в който пристъпих прага на сградата, дълбоко в мен сякаш прозвуча сирена. Понякога вътрешното свидетелство е нещо подобно. Трудно е да се опише, но знаеш, че то е в духа ти. Това беше Бог потвърждавайки, че иска моето служение да бъде в тази сграда.

 

 

Изповед:  Святият  Дух  обитава  в  духа  ми.  Мъдростта  е  във вътрешните  ми  части.  В  сърцето  ми  има  разум.  И  аз  слушам сърцето си.

Вечните обещания на Бог

Бог ще пази нозете на светиите Си!

1 Царе 2:9

„(Бог) ще пази нозете на светиите Си; а нечестивите ще погинат в тъмнината!”

 


И това обещание се намира в молитвата на Анна. Колко актуално звучи то точно в наши дни! Изкушението се шири навред – както сред безбожните, така и сред религиозните хора. Съблазънта търси плячка и се опитва да отклони хорат от пътя на живота и да ги подмами в други пътища.

Наистина, в наше време се изпълняват думите на Исус в Мат. 24:24, където се казва: “Защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, избраните”

Тази заблуда днес се вихри в пълне ход, а многообразието на мнения по религиозните въпроси е толкова объркващо, смесицата от лъжа и истина – толкова пъстра, че много неща едва могат все още да се различат. В целия този хаос нашето днешно обещание, че Бог ще опази нозете на светиите Си, изглежда още  по-важно и по-успокоително!

Кои са тези светии? Те ли са, които по време на евалгелизации са вдигнали ведъж ръка? Или пък са тези, които можем да срещнем навсякъде, където се предлага нещо по-ново и по-атрактивно и където стават чудеса и знамения? А може би са тези, които изповядат Исус като свой общ Господ и все пак всеки върши това, което иска? Това ли са истинските светии? Истинските светии не са хората, които носят името християни или пък имат религиозна осанка, а хора, които чрез истинско обръщение, чрез покаяние и жива вярва, са станали нови създания. Това са люде, чиито сърца не са изпълени с желанието за все по-нови атракции, а жадуват за божествената истина. Те са от истината, които не само казват “Господи, Господи!”, а от цялото си сърце вършат Божията воля. Те не търсят от Бога на първо място изпълнението на собствените си желания, а питат Господ каква е Неговата воля. Те са хората, които не само търсят Божиите дарби, но ожидат и плода на Святия Дух, чрез който Бог иска да се прослави в нашия живот. Те са, в които се изявява Божието естество и живот!

Следователно, ако не искаш да бъдеш съблазнен и заблуден, а да се числиш към Божиите светии, чиито нозе Бог пази, отдай сърцето си изцяло на Бога и го дръж насочено към Него! И в нашето объркано и изпълнено със заблуди време все още има един път – истинен и сигурен! Това е пътят с Бог по Неговото вярно слово. Който върви с чисто сърце по този сигурен друм, за него ще се изпълни и днешното обещание. А злосторниците и нечестивите, дори и ако се явяват под одеждата на религиозност, ще погинат в тъмнината!

Какво отговарят потребителите за

Къде живеете?

Жени

Мъже

под наем
26%
 
 
26%
 
 
26%
в собствено жилище
59%
 
 
58%
 
 
59%
не в собствено жилище, но не плащам наем
16%
 
 
16%
 
 
15%

Гледате ли телевизия?

Жени

Мъже

гледам постоянно
8%
 
 
6%
 
 
9%
понякога интересните филми и пеедавания
66%
 
 
60%
 
 
69%
гледам предимно сериали
3%
 
 
6%
 
 
2%
не гледа
23%
 
 
28%
 
 
19%

Разхождате ли се?

Жени

Мъже

не изпускам възможност да се разхождам
59%
 
 
57%
 
 
59%
понякога
40%
 
 
41%
 
 
39%
не обичам да се разхождам
1%
 
 
2%
 
 
1%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2019    dvamazahristos.org