Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    14 Януари, 2019 16:31   

Казах Госпди аз съм никой,и Бог ми каза виж дали ниси никой и ми показа величие но НА ЗЕМЯТА ВСИЧКИ СТЕ РАВНИ

    31 Декември, 2018 07:48   

Весело посрещане на Новата 2019 година! Бог е приготвил добър отговор на нашите молитви, копнежи и желания! Идвай 2019, очакваме те с нетърпение ! ;)

    13 Декември, 2018 20:45   

Хубаво е да сме благодарни!

    24 Ноември, 2018 18:39   

Характерното качество на култура която се възприема като "модерна" е тоталната анихилация на останалите 99% човешки опит, който се определя като вече "остарял".

    20 Ноември, 2018 08:03   

:)

chvorcho 04 Декември, 2018 19:31

:)

    20 Ноември, 2018 08:03   

:)

chvorcho 04 Декември, 2018 19:31

:)

    20 Ноември, 2018 08:03   

:)

chvorcho 04 Декември, 2018 19:31

:)

    12 Ноември, 2018 08:16   

Първо търсете Неговото царство и всичко останало ще ви се прибави!

ixt
    30 Октомври, 2018 15:15   

Библията относно бедността и богатството https://youtu.be/QSiaT7fBYf4

    29 Октомври, 2018 17:01   

За всичко което си струва да отделим време и планувам. Освен това се забавлявам с нови контакти.

Покажи още
elisei75, 43
Стоян Георгиев, 59
Vladimir06, 49
Ставри, 47
vaila, 45
iogiogi, 43
Всички потребители  →

Стих за деня

Безумният показва явно отегчението си, А благоразумният скрива оскърблението. Притчи 12:16

Храната на вярата

Чрез завоевание

 

 

И като ограби началствата и властите, изведе ги на показ явно,

възтържествувайки над тях чрез Него.

КОЛОСЯНИ 2:15

 

Това е картина, представяща Христос в битка със силите на тъмнината! Според бележките във версията Кинг Джеймс “Той отърси от Себе Си началствата и властите.” Ясно е, че когато демоничните сили смятаха Исус за победен, те  искаха да Го обладаят и държат в пленничество. Когато обаче до тях  достигна викът от трона на Бога, че Синът Му е изпълнил изискванията на закона, Исус превъзмогна демоничните сили и самия Сатана. Проблемът с  греха беше решен и изкуплението на човечеството беше факт.

 

Мисля, че Ротерхамският превод на Евреи 2:14 предава това още по- ясно:  “...за  да  парализира  чрез смъртта  Си  този,  който  има  властта върху смъртта, а именно врага!” Исус парализира Сатана! Исус го срази напълно!

 

Има авторитет в Името на Исус, защото Исус го извоюва в битката с врага!

 

 

Изповед: Исус ограби началствата и властите. Той ги изведе на показ явно, възтържествувайки над тях. Исус парализира Сатана и приближените му. Затова има авторитет в Името на Исус. И аз имам легалното право да използвам това изпълнено с триумф Име срещу силите на врага!

Вечните обещания на Бог

Аз ще ви успокоя!

Мат. 11:28

„Дойдете при Мене всички, които се трудите и сте обременени, и Аз ще ви успокоя!”

 

Числиш ли се и ти към отрудените и обременени хора? Тогава както този призив на Господа, така и Неговото обещание са валидни и за теб!

Наистина, колко много отрудени и обременени хора тъпчат по тази земя! Те живеят непрестанно под натиск. Всеки един носи някакъв свой проблем, за който другите не знаят. Грижите смазват хората, грехът ги заробва, в сърцата им няма мир, животът им е изпълнен с мъка и трудности, сърцето им е обременено. Такива отрудени и обременени хора могат да се намерят дори и сред тези, които живеят в елитни домове и в замъци. Дорни твърде често зад едно засмяно лице и шумно и небрежно държание се крие утежнено сърце. Неновороденият човек е истински обременен и отруден. Колко чудно е това, че Исус кани всички да дойдат при Него. Обещанието Му към нас гласи: „Аз ще ви успокоя!”

Човекът е Божие творение, а сърцето му е неспокойно и натоварено, докато не намери покой в Бог, своя Създател. С омъчненото си сърце можеш да отидеш при хората, но те ще ти помогнат! Можеш да се втурнеш в радостите на светския живот – те няма да успокоят копнежа на сърцето ти. Дори и психиатърът няма отговор на най-съкровените копнения на душата си!

Но Исус е подготвил за теб всичко! Той иска да отнеме от теб товара на вината и греха ти. Той иска да ти подари сила и кураж, за да можеш да устоиш на трудностите на живота. Той иска да се грижи за теб и да ти даде сигурност и спокойствие. Да, Той иска да ти даде мир, който ничий ум не може да побере. Той те познава по-добре, отколкото ти самият познаваш себе си. Той знае причините за твоите терзания и безпокойства. При Него има изцеление, освобождение и мир. И тогава с този мир и с това спокойствие ти ще можеш да вървиш през живота, докато стигнеш Там, където няма болка, няма сълзи, където няма смърт и беди – при Него в Славата Му, мястото на вечен мир и покой.

И така, днес приеми за себе си това чудесно обещание! Иди с натовареното си и обременено сърце при Исус! Той, Който ти дава това обещание, ще го изпълни. Той ще отнеме товара и ще даде мир на душата ти!

Какво отговарят потребителите за

Гласувате ли на избори?

Жени

Мъже

да, всеки път
37%
 
 
36%
 
 
38%
понякога, когато имам възможност
41%
 
 
42%
 
 
40%
невиждам смисъл от гласуването
23%
 
 
22%
 
 
22%

Разхождате ли се?

Жени

Мъже

не изпускам възможност да се разхождам
61%
 
 
64%
 
 
58%
понякога
39%
 
 
34%
 
 
41%
не обичам да се разхождам
1%
 
 
2%
 
 
0%

Пушете ли?

Жени

Мъже

пуша често
5%
 
 
7%
 
 
3%
пуша рядко
14%
 
 
14%
 
 
14%
не понасям тютюнев дим
81%
 
 
80%
 
 
82%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2019    dvamazahristos.org