Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    12 Януари, 2020 09:03   

Мисля само за една ,едничка истина .зо живот и свобода.

    10 Януари, 2020 17:31   

Мисля за нея откакто съм жив,двама хванати ръка за ръка, шепнещи в любовта,ще вървим ние двамата в този свят сгушени един до друг,докато в душите ни съществува този миг.

    22 Ноември, 2019 14:04   

Понеже съм от два месеца в Австрия. И съпругът ми нито веднъж не ми е звъннал да ме пита как съм. Това нормално ли е. Питам се обича ли ме въобще. Сърцето ми страда много.

Sunny Anastasova 27 Ноември, 2019 15:59

Не мисля,че е нормално!Все пак е твой съпруг.Нормално е да се чустваш наранена и да те боли сърцето.Минала съм през безразличието и на моя съпруг,вече бивш.

    14 Ноември, 2019 19:01   

Повечето... "християни" честват рождество Христово на 24 декември. Което всъщност е зимното слънцестоене чествано от езичниците (каквато е римокатолическата църква). Истинската дата на която се е родил Исус, всъщност е посочена в Библията... НО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА... Няма по-големи езичници от "християните"...

Дима 15 Декември, 2019 16:45

Да Исус е роден по време на шатроразпъването.

    01 Ноември, 2019 14:49   

Прошката е мостът ни към Бог!Прошката освобождава сърцето и душата ни!

    11 Октомври, 2019 21:30   

Много неща за в бъдеще

    01 Октомври, 2019 19:17   

Истината ни носи сила!

silver1977 16 Октомври, 2019 19:39

Голяма сила

    30 Септември, 2019 07:03   

Повече от всичко,което пазиш пази сърцето си,защото от него са изворите на живота!

    28 Септември, 2019 17:16   

"Виж как върхът прегръща синевата, вълна вълната гони и обръща, прокълнато е цветето, когато на любовта на брат си не отвръща." Е. А. По

    21 Септември, 2019 10:12   

Хубави неща

Покажи още
Dachi99, 21
лия, 50
Дима, 50
VenciM, 40
Симеон, 27
НадяУчителка, 26
Всички потребители  →

Стих за деня

Ето стоя на вратата и хлопам; ако чуе някой гласа Ми и отвори вратата, ще вляза при него и ще вечерям с него, и той с Мене. Откровение 3:20

Храната на вярата

Господ в действие

 

 

...Защото боят е на Господа...

І КНИГА НА ЦАРЕТЕ 17:47

 

- Не се замесвай в неприятности - извика майка ми след мен, когато тръгвах да се погрижа за една двойка намираща се в семейна криза. - Така ... едва не наби Даб.

-  Няма  да  имам  проблем  -  отговорих  аз.  -  Никога  няма  да  имам проблеми - ще позволявам на Господ да действа.

 

Жената на мъжа, причинил толкова много проблеми, ме посрещна още на пътя. Тя започна да кълне на тексаски диалект като побесняла. Аз си помислих: “Мили Господи, ето тази бедна стара душа, пълна с омраза и егоизъм, която не може да постъпи по друг начин. Тя не може да стори  друго,  защото  дяволската  природа  е  в  нея  и  тя  е  дете  на Сатана.”

 

Не проговорих нито дума, но казах на Господа в сърцето си: “Благодаря на Бога, че По-великият е в мен.” (І Йоана 4:4). Постъпих съобразно с това. Този, Който е в мен, е наистина по-велик.

 

Тя  сигурно  беше  забелязала  състраданието  ми,  защото  внезапно  ме погледна, започна да заеква и млъкна. После сграбчи ръката ми, падна на колене и заплака: “Боже мой, положи ръка на главата ми и се моли за мен. Една бедна, стара душа като мен се нуждае от нещо. О, Боже мой, моли се за мен!”

 

Не бях казал и дума. Действията ми доказваха, че приемам Библията за истината.

 

 

Изповед: По-великият е в мен. И аз ще действам съобразно с това!

Вечните обещания на Бог

Те ще видят Бога!

Мат. 5:8

„Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога!”

 

Има хора, които са мислили или са си казвали: „Ако стана християнин, какво удоволствие ще ми носи животът? Тогава не бива да правя толкова много неща!” Така ли е в действителност?

Човек не става християнин, за да остави тази или онази привичка! Християнин се става чрез отбиване от греховния път, който завършва в разрухата и прави човека нещастен. Истински християнин е този, който приеме с вяра спасението в Исус Христос. Един християнин може да върши всичко, което го прави щастлив. Но той се чувства щастлив само тогава, когато върши Божията воля. Един християнин може да върши всичко, което е добро за него, но добро за него е само онова, което му е предписано от Бога. Един добър християнин не трябва да върши онова, което му носи нещастие, смърт и вечно проклятие, защото Бог го е освободил от вината и греха. Който дойде при Исус с вината и греха си, получава от Него не само добри намерения, но и нов живот и чисто сърце, което е готово да върши Божията воля.

Затова позволи ми да те попитам: „Сърцето ти чисто ли е? Умито ли е в Кръвта на Агнето или в него има още от нечистотиите на греха? А може би, след като Господ го е умил в Кръвта Си, ти отново си го омърсил и си позволил да го населят нечистите помисли, които Бог изгони? Обещанието, което Бог ни дава днес, е валидно само за ония, които са с чисти сърца! Но дори и сърцето ти все още да е омърсено или пък ако отново си го омърсил, не се застоявай в това състояние, за което няма обещано блаженство. Остави греха си, изнеси го на светло и приеми с вяра  опрощението в Исус. Тогава сърцето ти ще бъде отново чисто.

А за всички, които са с чисти сърца, важи обещанието, че ще видят Бога. Човекът, вече паднал в греха, не може да Го види. За него ще означава смърт, ако види Бога. Дори и Мойсей, посредникът на Стария завет, не можа да види лицето на Бога, защото никой човек не може да види Бога и да остане жив. Но в жертвата на Исус, Бог се разправи с греха. Затова тези, които са се умили в Кръвта на Исус и които са запазили белите си дрехи чисти, ще могат някога да бъдат при Бог в Неговата слава и да Го видят, защото Той ги е очистил, както Сам Той е чист. Той ги е направил подходящи за Небето. Очистването в Христовата кръв ги прави способни да видят Славата на Бога и да понесат светлината, в която Той обитава.

О, прекрасен ден, когато всички, които са с чисти сърца, ще могат да видят Бога лице в лице! Радвай се, душо моя, за този велик ден!

Какво отговарят потребителите за

Как прекарвате свободното си време?

Жени

Мъже

разходка сред природата
52%
 
 
56%
 
 
49%
гледам телевизия
6%
 
 
4%
 
 
7%
гледам филми
9%
 
 
11%
 
 
8%
на кафе с приятели
16%
 
 
18%
 
 
15%
на пазар
4%
 
 
5%
 
 
4%
спортувам
12%
 
 
6%
 
 
17%

Пушете ли?

Жени

Мъже

пуша често
7%
 
 
7%
 
 
7%
пуша рядко
14%
 
 
12%
 
 
15%
не понасям тютюнев дим
79%
 
 
82%
 
 
78%

Бихте ли се преместил/а в друго населено място, за да създадете семейство?

Жени

Мъже

не, свикнал/а съм си тук
24%
 
 
18%
 
 
28%
не, Бог ми е казал да живея тук
5%
 
 
5%
 
 
5%
предпочитам тук, но съм готов/a на компромис
53%
 
 
54%
 
 
52%
предпочитам да се преместя, но бих останал/а и тук
13%
 
 
13%
 
 
12%
тук не ми харесва, при възможност ще се преместя
3%
 
 
4%
 
 
2%
категорично съм решил/а да се преместя
4%
 
 
6%
 
 
2%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2020    dvamazahristos.org