Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    17 Юни, 2019 14:17   

Лято с несемейни илиСреща на несемейни,някои знаели дали ще има ли скоро такова събитие?

    17 Юни, 2019 13:59   

Здравейте !!!

    24 Май, 2019 20:33   

тарся си моята половинка

    18 Май, 2019 14:16   

Христос воскресе

    18 Април, 2019 22:36   

https://youtu.be/0Lokdp2dCqQ

    09 Април, 2019 21:03   

Колко жалко за тия, които не познават Христос.

Niks Mihaylov ???? 13 Април, 2019 09:25

Да.

    08 Април, 2019 19:44   

За Христос

    04 Март, 2019 21:56   

Искрена и чиста Любов.

    18 Февруари, 2019 19:11   

Бракът е нещо честно у всички, и брачното легло - чисто; а блудниците и прелюбодейците ще съди Бог. Послание на апостол Павла до Евреи 13 глава 4 стих .

    18 Февруари, 2019 19:10   

Възлюбени, нека любим един другиго, защото любовта е от Бога, и всякой, който люби, е роден от Бога и познава Бога; Първо послание на Иоана Богослова 4 глава 7 стих .

Покажи още
silver1977, 49
Vetil, 29
anista, 55
Pachetoo, 37
Ирина, 61
KARIMOR26, 17
Всички потребители  →

Стих за деня

Ако е гладен неприятелят ти, нахрани го; ако е жаден - дай му да пие; защото това като правиш, ще натрупаш жар на главата му. Не се оставяй да те побеждава злото; а ти побеждавай злото чрез добро. Римляни 12:20-21

Храната на вярата

Приеми Го

 

 

А на ония, които Го приеха, даде право да станат Божии чада, сиреч, на тия, които вярват в Неговото име.

- ЙОАН 1:12

 

Приемането на Исус Христос е акт на волята, при което човек действа според  Божието  Слово.  Когато  разбереш,  че  си  без  Спасител,  без достъп до Бога и без вечен живот, ти можеш да погледнеш към Бога и да се молиш например така:

 

Небесни Татко, идвам при Теб в името на Господ Исус Христос. Зная, че Ти  не ще ме отхвърлиш, защото си казал в Словото Си:“...който дойде при Мене никак няма да го изпъдя.” Аз вярвам в сърцето си, че Исус Христос е  Божият Син. Вярвам, че Той умря за моите грехове според Писанието и  възкръсна от мъртвите за моето оправдание. “Оправдание” означава, че съм станал праведен пред Бога. Вярвам, че поради Неговата смърт, погребение и възкресение аз станах праведен. И аз приемам Исус за мой Спасител и Го изповядвам като мой Господ. Твоето Слово казва: “Всеки,  който призове Господното име, ще се спаси.” Аз Те призовавам сега и зная, че съм спасен. Ти също казваш: “Ако повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш.” Изповядвам това с устата си и  вярвам в сърцето си. Следователно съм спасен! Ти казваш също: “...със сърце вярва човек и се оправда и с уста прави изповед и се спасява.” Аз вярвам със сърцето си, че съм оправдан от Бога и изповядвам с устата си, че съм спасен! Благодаря Ти, Господи!“

Вечните обещания на Бог

Доволно ти е моята благодат!

2. Кор. 12:9

„И Той ми рече: Доволно ти е моята благодат; защото силата Ми в немощ се показва съвършена. И тъй, с преголяма радост по-добре ще се похваля с немощите си, за да почива на мене Христовата сила.”

 

 

И ти ли си като ония, които постоянно оплакват слабостта си и поради това въобще не се осмеляват да направят нещо за Исус? Ти допускаш тогава една голяма грешка, защото ще продължаваш да стоиш в слабостта си и едва ли ще можеш да сториш нещо за Бога. Твоята слабост и бедност, твоята безпомощност и недостатъци не са в никакъв случай причини, за да се откажеш, да отстъпиш, да се предадеш. Много повече те са Божиите съдове, в които Той иска да изяви силата Си до съвършенство. Който чувства себе си силен, той ще поиска да действа със собствена сила за делото на Бога, но нашите естествени способности не са средството, чрез което Бог иска да действа. Много повече те представляват пречка за Божията сила, която иска да се изяви в живота ни.

Там, където човек иска  да върши Божието дело със собствени сили и режисура, Бог там „не е на ход”, защото с човешки средства не могат да се постигнат никакви божествени успехи. Божието царство не може да бъде изградено с човешки действия и дейности. Но там, където човекът признава своята слабост, като разбира, че не може да постигне нищо, но не се спира при тази своя слабост, а разчита на Божията сила, там тя може да се изяви в преизобилие.

Да, точно в човешката слабост, защото тогава човек се чувства слаб, точно тогава Божията сила може да действа по-мощно. Който разчита на човешката си сила, ще се посрами, а който се спре и остане с човешката си слабост, не ще постигне нищо!

А онзи, който признавайки слабостта и безсилието си, положи доверието си на Божията сила, той ще опита истинността на днешното обещание. Такъв ще опита Божията сила в неимоверно голяма степен, животът му ще стане плодоносен и ще може да каже заедно с апостол Павел в стих 10: „Затова намирам удоволствие в немощи, в укори, в лишения, в гонения, в притеснения за Христос; защото, когато съм немощен, тогава съм силен.”

Следователно, не оплаквай слабостта и безсилието си, а прослави Божията сила, която ще се изяви точно в тези, които се чувстват слаби. Разчитай на нея и животът ти ще се превърне в един живот на победа, на сила и на плодоносие, защото Бог не е зависим от твоята сила. Напротив! Той иска в твоята слабост да изяви до съвършенство силата Си!

Какво отговарят потребителите за

Очи

Жени

Мъже

кафяви
54%
 
 
48%
 
 
59%
сиви
1%
 
 
1%
 
 
1%
зелени
9%
 
 
12%
 
 
7%
сини
17%
 
 
21%
 
 
15%
черни
4%
 
 
4%
 
 
3%
пъстри
14%
 
 
13%
 
 
15%

Пиете ли алкохол?

Жени

Мъже

да, но с мярка
9%
 
 
3%
 
 
13%
да, с компания
5%
 
 
7%
 
 
3%
рядко
35%
 
 
36%
 
 
35%
не пия алкохол
51%
 
 
53%
 
 
49%

Спортувате ли?

Жени

Мъже

да
35%
 
 
26%
 
 
41%
понякога
42%
 
 
47%
 
 
38%
не
23%
 
 
27%
 
 
20%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2019    dvamazahristos.org