Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    15 Май, 2022 17:57   

Светлината е в очитети....

    05 Май, 2022 13:48   

Аз съм хубаво и добре изглеждащо 29-годишно момиче от Съединените щати, тук съм, за да намеря нови приятели с моето прекрасно сърце и да се забавлявам, аз съм честно уважаван, никога не съм женен, имам нужда от добра връзка тук, аз търся приятен мъж, който може да бъде честен с мен, да ме накара да се чувствам щастлив по всяко време?

Cgv
    30 Април, 2022 22:13   

Ммм

    23 Април, 2022 08:45   

Светли Великденски празници на всички.

    18 Април, 2022 12:05   

Здравейте на всички, които искат да разговарят, моля, изпратете ми имейл, тъй като рядко съм на този сайт. [email protected]

    09 Април, 2022 18:52   

Ако някой ми е пращал съобщение тук, да знаете че не мога да го прочета. Праща ме на сайта dvamazahristos.org, а там нямам никакви съобщения. Пишете ми там.

simov_41 23 Април, 2022 20:24

Здравейте,какво си търсите тук,аз сериозна връзка,а вие?

Не бъдете капризни 10 Април, 2022 13:32

????Много си ми сладка и умна,я си дай тел.номер да ти звъна кога съм свободен да те поканя на едно излизане на разходка и да си побъбриме за истенска Любов !????????????????

    06 Април, 2022 04:09   

Някой от София да му се излиза да си поговорим?

    06 Април, 2022 04:09   

Някой от София да му се излиза да си поговорим?

    30 Март, 2022 15:16   

Тук има ли активни потребители ?

    29 Март, 2022 16:53   

Ново приятелство!

Покажи още
legetos, 47
Vidima, 39
simov_41, 45
Magy, 18
Не бъдете капризни, 33
Dimi541, 52
Всички потребители  →

Стих за деня

И ви казвам, че за всяка празна дума, която кажат човеците, ще отговарят в деня на съда. Защото от думите си ще се оправдаеш и от думите си ще се осъдиш. Матей 12:36-37

Храната на вярата

Какво да кажем за Йов?

 

 

И  Господ  преобърна  плена  на  Йов,  когато  той  се  помоли  за приятелите си; и Господ даде на Йов двойно колкото имаше по- напред.

- ЙОВ 42:10

 

- Но ти забравяш, брат Хегин, че Бог даде на Йов болестта - ми каза някой.

- Не, не Бог, а дяволът.

- Да, но Бог му позволи.

Не Бог беше източникът за проблемите на Йов. Бог може да ти позволи да  ограбиш бензиностанция (ти имаш свободна воля), но Бог няма да

изисква от теб да направиш това.

 

Всъщност  Бог  е  дал  “разрешително”  на  дявола  само  дотолкова, доколкото ти позволиш на Сатана да те атакува. Сатана е богът на този свят (ІІ Коринт. 4:4) и ти живееш на неговата територия. Самият Йов отвори врата  на  дявола чрез страха си. Йов каза: “Защото онова, от което се боях, случи ми се, и онова, от което треперех, дойде върху мене.” (Иов 3:25).

 

Много  библейски  учители  са  единодушни,  че  действието  в  цялата книга Йов обхваща период от 9 до 18 месеца. След това Бог премахна плена на Йов. Следователно, когато Йов беше болен, той беше в плен на дявола. Бог  обаче преобърна плена му! Бог даде на Йов двойно повече от това, което имаше в началото. Това е Божие дело!

Изповед: Бог преобръща плена ни! Той не ни оковава във вериги. Бог ни  освобождава!  Чрез  Исус  аз  съм  свободен!  Аз  никога  няма  да приемам болестта и немощта като дадени от Бога! Знам откъде идват те и им се противопоставям!

Вечните обещания на Бог

На Сионския хълм ще има спасение!

Авд. стих 17

„А на Сионския хълм ще се намерят оцелелите и той ще бъде свят...”

 

 

Това обещание важи на първо място за народа Израил, тъй като хълмът Сион лежи в Ерусалим. Но и ние, децата на Новия завет, можем да го приемем за себе си. Та нали Йоан, който видя Небето, видя там, на Сион и Агнето с 144- те хиляди. Но нека разгледаме най-напред земния Сион и обещанието, което се дава тук на Израил по отношение на Сион. Този град, който в Библията се назовава с името Сион, има дълга и меняща се история, която е свързана най-тясно и много съкровено с историята на Израил. Сион в Ерусалим е надеждата и гордостта на евреите. Но това, което им беше скъпо и ценно, те загубиха повече от един път поради своята невярност спрямо Бог. Днес градът отново им е подарен и ние сме свидетели на това, защото живеем във времето, когато евреите отново населяват Ерусалим, въпреки че все още нямат там храм. Въпреки това, битката, при която целият Ерусалим отново ще попадне в ръцете на израиляните, няма да бъде последната и окончателната за Сион.

Едно обаче, е сигурно: днешното Божие обещание ще се изпълни за Израил по чудесен начин. Когато народите се съберат, за да се бият с Антихрист срещу Христос, тогава Той – Господарят на господарите и Царят на царете, ще победи враговете на Израил и на Ерусалим, а на хълма Сион ще се намерят оцелелите. Това ще бъде трайно и истинско спасение за хиляда години.

Но и нас ни очаква един Сион, който не е изграден с човешки ръце – Градът на Бога, Небесният Ерусалим. Не само Израил, но и цялата Христова църква на тази земя е в утеснение, в беди, в гонения и битки. Нейният път минава през страданията и води към Славата. Пътят на Христовата църква е презиран и видимо безправен, осеян с кръв и сълзи, минаващ през долини и сенки. Но ще дойде денят, когато за всички, които обичат Бога от все сърце, без значение дали са били вярващи по Стария или Новия завет, ще намерят вечно спасение на хълма Сион – в Небесния Ерусалим. Там никой няма да ги притеснява, никой няма да им причинява болки. Там те ще бъдат истински и завинаги спасени!

Кажи, радваш ли се на този прекрасен ден? Очакваш ли го с копнеж? Търсиш ли с духовните си очи Изкупителя, Който ще те спаси и за отрязъка от земното ти време, и за вечността и ще те заведе на мястото на оцелелите – в Небесния Сион?!

Какво отговарят потребителите за

Разхождате ли се?

Жени

Мъже

не изпускам възможност да се разхождам
56%
 
 
53%
 
 
58%
понякога
42%
 
 
44%
 
 
41%
не обичам да се разхождам
2%
 
 
4%
 
 
1%

С кого живеете?

Жени

Мъже

сам
52%
 
 
42%
 
 
60%
с роднини
13%
 
 
16%
 
 
11%
със съквартиранти
6%
 
 
7%
 
 
5%
със семейството си
28%
 
 
35%
 
 
23%

Църковна принадлежност?

Жени

Мъже

методистка
2%
 
 
4%
 
 
1%
петдесятна
39%
 
 
38%
 
 
39%
католическа
4%
 
 
8%
 
 
1%
православна
23%
 
 
21%
 
 
25%
апостолска
3%
 
 
4%
 
 
3%
адвентна
6%
 
 
4%
 
 
8%
надденоминационна организация
5%
 
 
4%
 
 
6%
в процес на установяване съм
6%
 
 
5%
 
 
8%
друга
11%
 
 
12%
 
 
11%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2022    dvamazahristos.org