Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    08 Февруари, 2021 12:46   

Вярвам в Бог и зная, че той е нашия небесен баща, който ни обича и се грижи за нас във всеки момент от живота ни.Боже, поднасяме ти вечна слава!Амин!

    18 Януари, 2021 19:33   

Пътя да извървя и вярата да опзя.

    18 Януари, 2021 10:30   

Аз съм на 31 години

    07 Януари, 2021 00:42   

35г съм!

    03 Януари, 2021 20:50   

Животът си

    27 Декември, 2020 20:11   

В бурята с теб съм и в твоите болки, плача със теб, в празния ден. Когато се удряш в стените без изход, спомни си за мен, че теб обичам. Искам да съм с теб, когато слънцето блести! Искам да съм с теб, дори във време на сълзи! Искам да съм с теб, когато потъваш в мечти! С теб да съм, винаги, със теб! Заедно можем да преминем през всичко - през буря, тъга, объркване и мрак. Тайно ти казвам: „Обичам те силно”! И вместо сълза, изгрява усмивка. Дори да не виждаш, винаги с теб съм. Чувам всеки удар на твоето сърце. Без да усещаш, за ръка те държа.

eliza 02 Януари, 2021 21:37

neveroqtno bravo

    26 Декември, 2020 14:11   

Сродна душа,искаща да служи в храма на Бога

    09 Декември, 2020 00:06   

Hi how can I update my profile picture

    08 Декември, 2020 23:56   

Hi I am looking for a princess how it's gonna still my heart and follow Jesus together

    04 Май, 2020 23:56   

Мисля за това как може да бъде преодоляно разстоянието с търпение в една нова връзка?!

Покажи още
йоан, 45
Диди, 55
veselin71, 49
Шимон, 51
vrajdaka, 17
EAngelova, 62
Всички потребители  →

Стих за деня

Името Господно е яка кула; Праведният прибягва в нея и е поставен на високо. Притчи 18:10

Храната на вярата

Не изповядвай страх

 

 

Ти си се впримчил с думите на устата си, хванат си с думите на устата си.

ПРИТЧИ 6:2

 

С устата си ти определяш, дали Бог или Сатана ще владее над теб.

 

Когато  беше  новороден,  ти  изповяда  Исус  Христос  за  свой  Господ (Римл. 10:9,10). Оттогава Исус владее над теб и управлява в живота ти. Но ако изповядваш, че Сатана може да те възпре, да те държи далече от успеха, да всява страх в теб, дори и да си християнин, ти си позволил на Сатана да владее над теб. Естествено, щом като Сатана владее над теб, ти си изпълнен със слабост и страхове.

 

Не изповядвай никога страховете си.

 

“Ами ако се страхувам? - може да попиташ.

“Ти” не се страхуваш наистина. Библията казва, че Бог не ти е дал -

има се предвид твоя истински “аз” - дух на страх, но ти е дал дух на сила, любов и себевладение. Страхът не идва от теб, а отвън, опитвайки

се да те завладее. Страхът идва от врага. Ти имаш дух на сила, дух на

любов и дух на себевладение. Затова казвай така: “Аз имам дух на сила, любов  и  себевладение.”  Когато  изповядваш  това,  то  ще  започне  да надделява в живота ти.

 

 

Изповед: Никога не се страхувам. Не познавам страх. Аз имам дух на сила. Аз имам дух на любов. Аз имам дух на себевладение.

Вечните обещания на Бог

Ще им бъде!

Мат. 18:19

 

„...Ако двама от вас се съгласят на земята за каквото и да било нещо, което да поискат, ще им бъде дадено от Отца Ми, Който е на небесата.”

 

 

Ето още едно чудесно обещание, което се отнася за молитвата. Ако вчерашното обещание ни казва, че „всеки, който иска, получава”, днес става дума за общата молитва. Това, което Исус ни обещава в тези стихове, в действителност е нещо величествено.

Би трябвало да разгледаме това обещание малко по-обстойно. В предходните стихове Исус разкри какво ще стане, ако един брат съгреши срещу брата си. Оттам може да последства разстройване на общението. След това Бог показва какво ще стори, когато двама се съгласят и Го помолят заедно за нещо. Какво ще се случи? Нашият Отец в Небесата ще чуе молитвата им и ще им даде това, за което Го молят. Доброто в този стих е това, че Исус не поставя никакви ограничения, а казва: ”за каквото и да било нещо, което поискат”.

Следователно, имаш ли някакъв проблем, някаква грижа или голямо желание, което вълнува сърцето ти, тогава потърси някой брат или сестра, чисто и просто някой от църквата, на когото имаш доверие и който е готов съвсем чистосърдечно да носи твоя товар заедно с теб. След това с твърда увереност представете вашата молба пред Господа, очаквайте от Него, че Той държи на думата Си и вие ще преживеете чудесни неща. Ще опитате, че Божието слово е истина. Тогава заедно ще видите Божиите чудеса в живота си, защото заедно сте се застъпили и сте разчитали на Неговите обещания.

Ако ти съгрешаваш пред брат си или пред сестра си в Господа, общението ще се разруши. Ако отидеш на гости у някого от църквата и започнете да разговаряте за незначителни неща, ако започнете да обсъждане и да говорите лоши думи за другите, това няма да спомогне за изграждането на църквата. Ако обаче заедно, братя и сестри, коленичите пред Бога и излеете пред Него вашите проблеми и болки, нуждите на църквата, страданието в света, като представите неспасените си близки и като разчитате на Божията помощ, вие ще преживеете не само чудеса, но скоро ще опитате и такова благословение в църквата, което ще бъде резултат от сплотената ви застъпническа молитва.

Да, там където в Исусовото име са събрани двама или трима, Сам Той е послед тях. Тогава Исус ще чуе молитвите им, ще ги подкрепи, ще освежи сърцата им със Своето присъствие и ще им дари Своя отговор. Дано това чудесно обещание да намери отзвук в сърцата на повече Божии чада!

Какво отговарят потребителите за

Цвят на косата

Жени

Мъже

черна
29%
 
 
19%
 
 
37%
кестенява
44%
 
 
50%
 
 
40%
червена
3%
 
 
5%
 
 
0%
руса
11%
 
 
13%
 
 
8%
сива
2%
 
 
0%
 
 
4%
бяла
1%
 
 
1%
 
 
1%
боядисана
5%
 
 
11%
 
 
0%
обръсната
4%
 
 
0%
 
 
6%
без коса
2%
 
 
1%
 
 
3%

Църковна принадлежност?

Жени

Мъже

методистка
2%
 
 
3%
 
 
1%
петдесятна
41%
 
 
40%
 
 
42%
католическа
3%
 
 
6%
 
 
1%
православна
22%
 
 
23%
 
 
21%
апостолска
3%
 
 
3%
 
 
3%
адвентна
7%
 
 
5%
 
 
8%
надденоминационна организация
5%
 
 
5%
 
 
6%
в процес на установяване съм
6%
 
 
4%
 
 
7%
друга
11%
 
 
11%
 
 
11%

Взаимоотношение, което търся?

Жени

Мъже

създаване на семейство
60%
 
 
53%
 
 
65%
приятели, нищо повече
6%
 
 
10%
 
 
3%
кореспонденция
4%
 
 
7%
 
 
2%
отворен/а съм за взаимоотношения
22%
 
 
19%
 
 
24%
просто ми е любопитно
4%
 
 
6%
 
 
3%
не знам
4%
 
 
5%
 
 
4%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2021    dvamazahristos.org