Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    25 Октомври, 2021 07:38   

Здравейте!

    17 Октомври, 2021 07:56   

Мисля за щастието, което се крие в малките жестове, няколкото споделени думи, случайно срещнат поглед, приятна изненада... :)

    23 Септември, 2021 17:52   

Как се изграждат взаимоотношения ?

    14 Август, 2021 11:15   

искам да споделя 4е в саита има големи мръсници как може дасе представят за набожни голям грях е това ,. лицето което говори глъпости се казва януш благоев от бяла слатина ,. избяга с моята съпеъга тяя е проститутка и сега са в испания женами се казва Анелия имам граждански брак с нея януш всеки ден ми пише какув секс правели двамата и говори куп глъпости това набожен 4овек лие ,. кажете ми вие

    06 Август, 2021 21:22   

Спагетиии. :D

    27 Юли, 2021 07:54   

tarsq seriozna wrazka

    24 Юли, 2021 16:17   

Еремия 6-16

    23 Юли, 2021 16:27   

Търся сериозна връзка

    23 Юли, 2021 15:24   

Притчи 3-5,6

    02 Юли, 2021 18:31   

Търся нови приятелства

Покажи още
Mim_Br, 29
Dido87, 34
Коте, 51
Miro90, 31
EAngelova, 63
Dimi541, 51
Всички потребители  →

Стих за деня

И Господ ще бъде прибежище на угнетените, Прибежище в скръбни времена. И ония, които познават името Ти, ще уповават на Тебе; Защото Ти, Господи, не си оставил ония, които Те търсят. Псалми 9:9-10

Храната на вярата

Повече от достатъчен

 

 

И  слънцето  застана  и  луната  се  спря,  догдето  мъздовъздадоха людете на неприятелите си.

ИСУС НАВИЕВ 10:13

 

Тук виждаме Ел Шадай и Израил в Ханаанската земя. (Между другото, Ханаан не е прототип на небето, защото в небето няма войни, нито се превземат градове или пък се поразяват врагове – те са тук, в този свят. Ханаан  е преобраз на кръщението в Святия Дух и на нашите права и привилегии в Христос Исус.) Когато Израил имаше проблеми в Ханаан, Исус Навиев,  техният водач, се обърна към Бог за помощ и Той спря цялата Вселена,  понеже един Божий човек се помоли! Бог може да стори това – Той е Бог повече от достатъчен!

 

Навсякъде в Стария Завет виждаме Ел Шадай да действа в живота на мъже и жени, пророци, свещеници и царе. Той обаче е не само Бог на миналото,  но  и на настоящето! Той не се идентифицира като „Бог, Който е бил повече от достатъчен“ или „ Бог, който ще бъде повече от достатъчен“.  Прекалено често сме ориентирани да говорим в минало време,  казвайки:  „Ах,  било  е  чудесно,  когато  Бог  е  вършил  такива чудеса“ или пък  говорим  за бъдещето: „Всичко ще бъде прекрасно, щом всички ние отидем на Небето.“ Не, нещата ще бъдат различни тук и сега, ако ти се довериш на този Бог, Който е повече от достатъчен!

 

Изповед: Аз вярвам на Бога и Му се доверявам точно сега. Той е повече  от  достатъчен  днес!  Той  е  повече  от  достатъчен  да  се справи с всяка ситуация, в която се намирам.

Той е ПОВЕЧЕ ОТ ДОСТАТЪЧЕН за мен!

Вечните обещания на Бог

Господни сме!

Римл. 14:8

„Понеже, ако живеем, за Господа живеем, и ако умираме, за Господа умираме; и тъй, живеем ли, умираме ли, Господни сме!”

Това слово-обещание има два аспекта. Който е предал себе си за Божие притежание и който във вяра е приел изкуплението си, не принадлежи вече на себе си, а е собственост на Този, Който го е изкупил със собствената Си Кръв и живот. Следователно, като дете на Бога ти не принадлежиш вече на себе си. Оттук следва, че ти не можеш да разполагаш както искаш с живота си. Исус е Този, Който трябва да определя житейския ти път. В това няма нищо лошо, защото Христовото господство над живота на един човек е господство на Любовта. Ние, като хора, в никакъв случай не сме в състояние да вземаме правилни решения. Поради това наистина е голяма привилегията Той да бъде Господар на живота ни и да поеме ръководството и водителството му. Пътят, по който ще ни води Исус, е най-добрият. Решенията, които ще взема Той за нас, ще бъдат за нашето добруване! Това състояние на зависимост от Бог и от Неговия Син е положение, гарантиращо нашата сигурност. Когато някой е поверил живота си изцяло на Исус, тогава и Той поема пълната отговорност за него. Тогава и вярващият е изцяло в закрилящата ръка на Бога. Тази ръка е силна, да – тя е всесилна! Тя е ръка, движена от любов, вярност и грижа!

Затова в живота си и ти трябва да знаеш: Господен съм! Колкото и големи да са трудностите, изправени срещу теб, колкото и голямо да е страданието, което те измъчва – ти си Господен! Не забравяй това! Той те е приел не само за Свое дете, но е поел и отговорността за теб. Той ще се грижи за теб, ако Му принадлежиш истински и Му се довериш.

Колкото и безнадеждна да е сегашната ти ситуация, Той няма да те остави да погинеш в нея, а на точното време ще изяви, че е Господ, Който може да обръща всичко в желаната от Него насока! Който с живота си е притежание на Христос, не бива да се бои дори и в смъртта, защото Исус царува и там! Той победи смъртта и поради това всички, които чрез живата си вяра са Господни, са скрити в Неговата ръка дори и в смъртта! Те не бива да се боят, защото падайки, те падат в Божията ръка. Нещо повече! Те идват при Него! Затова нека се радва сърцето ти: дали живеем, дали умираме, Господни сме!

Какво отговарят потребителите за

Бихте ли се преместил/а в друго населено място, за да създадете семейство?

Жени

Мъже

не, свикнал/а съм си тук
25%
 
 
21%
 
 
27%
не, Бог ми е казал да живея тук
5%
 
 
5%
 
 
4%
предпочитам тук, но съм готов/a на компромис
47%
 
 
45%
 
 
49%
предпочитам да се преместя, но бих останал/а и тук
15%
 
 
16%
 
 
15%
тук не ми харесва, при възможност ще се преместя
4%
 
 
5%
 
 
3%
категорично съм решил/а да се преместя
5%
 
 
8%
 
 
3%

Фигура

Жени

Мъже

средна
52%
 
 
51%
 
 
53%
спортна
28%
 
 
20%
 
 
33%
слаба
9%
 
 
11%
 
 
7%
приятно закръглена
11%
 
 
17%
 
 
6%

Спортувате ли?

Жени

Мъже

да
36%
 
 
29%
 
 
42%
понякога
42%
 
 
45%
 
 
41%
не
21%
 
 
27%
 
 
17%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2021    dvamazahristos.org