Мъжете, за които не бива да се омъжвате Всички статии  →

Мъжете, за които не бива да се омъжвате

Снимка: Reuters

Жените, както и мъжете, често си губят главата от любов. След като обаче премине първата фаза на силната химия, идва ред на рационалната мисъл за връзката, твърди австралийският католически свещеник Пат Конър.

Той води предбрачни курсове за двойки и е автор на книгата „За кого не бива да се жениш“. Също така изнася лекции пред ученички и студентки за правилния избор на партньор за цял живот.

Той препоръчва годеж или просто период от една година, колкото е необходимо на хората да се опознаят добре и да преценят дали са един за друг.

Мъжете, за които не бива да се омъжваш

1 Мамино синче

Мъж, който не е в състояние сам да взима решения, разговаря повече с майка си, отколкото с партньорката си и очаква жената да се грижи за него също като майка му.

2 Мъж, който не се оправя с парите

Независимо дали заплатата му е малка или не умее да си подрежда приоритетите, такъв мъж е голямо бреме за брака, който лесно може да се разпадне заради скандали за пари, казва Конър.

3 Мъж, който няма приятели

Конър казва, че не е важен броят приятели. Но ако мъжъ няма нито един приятел, то това често говори за себичния му характер и странния му нрав, а това няма да се отрази добре на брака.

4 Мъж, който ви унижава публично


Не са важни поводът и поведението, а чувството на обида и унижение. Това означава, че този мъж губи самоконтрол и за него е по-важно просто да излее гнева си, а не как се отнася към вас.

5 Мъж, който се държи отвратително с други


Независимо дали е спрямо сервитьор, пазач на паркинг или касиер – безобразното и арогантно поведение издават истинския характер на мъжа, който той скрива от жената, но с времето със сигурност ще си проличи.

6 Мъж, който не може да се шегува сам със себе си


Подобно поведение разкрива несигурност и комплекси и не е добра основа за създаване на връзка. Според Конър то разкрива и липса на самокритичност и голяма доза критичност към останалите.

7 Мъж, който никога не се противопоставя


Ако мъжът ви одобрява всяка ваша постъпка и каприз, това може да е добре в началото, но много бързо ще ви писне. Това разкрива липса на характер и ще бъде пречка в брака, тъй като партньорите трябва взаимно да се коригират, пише на сайта си хърватският вестник "24 сата".


← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org