Едно ново семейство Всички свидетелства  →

Едно ново семейство.

Първо искаме да благодарим на Бог и на създателите на "Двама за Христос"!!

Искам да ви кажа, че понякога ние хората гледаме много скептично на някои неща, а не би следвало да е така. Ако някой ми беше казал, че ще се запозная с моя съпруг в Интернет, щях да кажа "абе да не си луд, аз имам толкова много контакти и достатъчно голям кръг от хора около мен". И дори когато се запознахме, аз не съм си мислела, че търся, май просто реших да се регистрирам. Дори му казах, "Виж какво, не мисля че интернет комуникацията е сериозно нещо".

Още повече че винаги съм си мислила, че сайтовете за запознанства са за самотници. Е, хора, грешала сам. Бог ми подари най прекрасния съпруг!

Историята е следната.

След моя връзка аз нямах желание за никакви взаимоотношения, просто бях много наранена и не вярвах на никoй. За жалост допуснах човек, който не приема Бог и когато се разделих с него, живота ми се превърна в сапунка. Така реших един ден да се регистрирам в "Двама за Христос" и малко да се разсея и да поговоря с други хора. Така се запознах с моя съпруг. Хареса ми снимката му, макар и на почти празен профил, но все пак му писах първа.

Затова и препоръчвам на всички, слагайте си снимки в профила, не боли, може само да спечелите. От попълненото в профила му разбрах, че е интелигентен мъж.

В началото просто си писахме, но после взехме да си говорим с часове по скайп и видях, че имаме доста общи неща. Той беше като че ли всичко, което аз исках - амбициозен, деен, внимателен - абе харесваше ми, но първо си казах - "Осъзнай се, това си е просто интернет" и, второ, той не беше в България и, трето, нямах доверие на никoй, но слава на Бога, че Бог е верен дори когато ние не сме.

След двумесечна кореспонденция се запознахме и лично, след още четири месеца се сгодихме, а на десетия месец от запознаването ни се оженихме. Искам да подчертая, че винаги съм твърдяла, че искам да опозная човека поне 1-2 години, преди да се съглася на брак, но ето, че не винаги става както си го мислим.

Искам също да ви кажа нещо, което може да ви се стори изтъркано, но е факт - Бог има перфектната половинка за всеки един, много е важно да не бързаме, за да не правим грешки, които може да ни струват доста скъпо! Не правете компромис с вярата в Бог. Тя дава една друга любов, безрезервна, която човек без Христос в сърцето не може да ти я даде. Ако трябва да опиша всичко навярно ще е доста дълго, но искам само да кажа, че колкото и да е трудно, понякога да чакаш си заслужава чакането, за да си истински благословен и че не е невъзможно точно тук да срещнете своята половинка!

Моят съпруг е спортист, така че няма много свободно време, затова нашето свидетелство написах аз от името на двамата.

И накрая искам да ви кажа - Всичко изпитвайте, дръжте доброто, бъдете благословенни и щастливи, както сме ние, семейство служещо на Господ!

Не правете компромис с вярата си в Бог. Това само ще ви разочарова и вярвам, че Бог ще ви събере с точната половинка, а понякога Бог използва и нестандартни начини, като Интернет.


От едно ново и щастливо семейство, служещо на Господ Исус 

Има няколко интересни момента в тази история - Дамата е писала първа на момъка, без да робува на схващането, че мъжа трябва да е инициатора; Вниманието и е било привлечено и от снимката в профила му, не само от попълнения текст.

Ето защо отново ви препоръчваме да си сложите снимки, все пак рано или късно, това ще трябва да се разбере кой как изглежда. Попълвайте си профилите, за да дадете на отсрещната страна повече информация, която да бъде привлекателна. Пълната анонимност няма да ви доведе до успех, както показва практиката.

 

Пожелаваме на новото семейство да продължават да се обичат безрезервно и всеотдайно, до последен дъх - Двама за Христос!
← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org