Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    04 Юли, 2020 08:09   

Мисля за теб ????

    30 Юни, 2020 00:16   

Здравей скъпа, как я караш? моето име е Шарън Арнет, за мен е голямо удоволствие да се запозная, моля, свържете се директно с моя личен имейл на ([email protected]) Имам нещо разумно да обсъдя с вас само чрез имейл и също ще ви изпратя моите снимки, благодаря ([email protected])

    06 Юни, 2020 14:50   

Почувствай, че си в Божиите ръце. Бог се грижи за теб, няма нищо случайно в живота ти и всичко се случва за твое добро. Бог всичко ще доведе до добър край и ти ще усетиш това през живота си - нечий мъдър план те води към зрялост, вяра, мъдрост, сила, святост, красота, умиление на душата...

    26 Май, 2020 20:15   

Връзка

Rik
    22 Май, 2020 20:07   

за запознанство

    20 Май, 2020 21:33   

И ще познаете Истината и Истината ще ви направи свободни!

    04 Май, 2020 23:56   

Мисля за това как може да бъде преодоляно разстоянието с търпение в една нова връзка?!

    15 Април, 2020 19:57   

краят на дългото чакане

трендо 15 Април, 2020 20:34

какво чакате

    15 Април, 2020 19:57   

краят на дългото чакане

трендо 15 Април, 2020 20:34

какво чакате

    08 Април, 2020 15:46   

Бог да освободи хората от вируса!

Покажи още
Niks Mihaylov ????, 29
Dimi541, 50
Dachi99, 21
BBozhkova, 36
Tehnikut, 30
Маги, 38
Всички потребители  →

Стих за деня

Слънцето ти няма вече да залезе Нито ще се скрие луната ти; Защото Господ ще ти бъде вечна светлина, И дните на жалеенето ти ще се свършат. Исая 60:20

Храната на вярата

Извор на вода

 

 

Исус в отговор й каза: Ако би знаела Божия дар, и Кой е Онзи, Който ти казва: Дай Ми да пия, ти би поискала от Него и Той би ти дал жива  (текуща) вода? Казва Му жената: Господине, нито почерпало  имаш  и   кладенецът  е  дълбок;  тогава  отгде  имаш живата вода?... Исус в  отговор й каза: Всеки, който пие от тая вода, пак ще ожаднее; а който пие от водата, която Аз ще му дам, няма да ожаднее до века; но водата, която ще му дам, ще стане в него извор на вода, която извира за вечен живот.

- ЙОАНА 4:10,11,13,14

 

Библейските учители знаят, че водата е преобраз на Святия Дух.

 

Самият Исус използва водата като илюстрация на Святия Дух. Когато Исус  съобщи на жената при кладенеца, че Той е изворът на живата вода, тя помисли, че става въпрос за вода в кладенец - естествена вода.

 

Тогава Исус каза: “...водата, която ще му дам, ще стане в него извор на вода, която извира за вечен живот.”

 

Той  говореше  за  новорождението  като  извор  на  жива  вода  във вярващия.

 

 

Изповед: Аз пих от живата вода и вече не съм жаден. Божият Дух е в  мен и аз имам в себе си извор на вода, който извира за вечен живот.

Вечните обещания на Бог

Аз съм Господ!

Изх. 6:6-8

„Ще ви взема за Мои люде, и ще бъда ваш Бог; и ще познаете, че аз съм Господ, вашият Бог, Ккойто ви извеждам изпод египетските товари. И ще ви въведа в земята, за която съм се клел, че ще я дам на Авраама, на Исаака и на Якова; и ще я дам на вас за наследство. Аз съм Иеова.”

 

 

Много от Божиите деца са съкрушени и изпълнени с грижи. Те непрестанно говорят за своите трудности, болести, проблеми и за силата на врага. Те гледат видимото, осъзнават своето безсилие и поради това сърцето им е изпълнено с поражения и съмнения.

И ти ли се числиш към тях? Но погледни нагоре към своя Бог, Който иска да те насърчи с това чудесно слово, своя Бог, като ти казва, че трябва да уповаваш на Него със съзнанието, че Той е в състояние и желае да сложи край на твоето утеснение и да те изведе от долината на твоите грижи.

Бог е Господ, а не враг!

Нему принадлежи цялата власт на небето и на земята! Той има последната дума. Дори и ако понякога изглежда така, като че ли властват хората, като че ли врагът триумфира и като че ли Божиите обещания не са вече валидни, Бог ни казва: “Аз съм Господ!” Божията десница може винаги да предизвика обрат! Никой не може да противостои на Него, Всемогъщия! Никой не може да Го спре и да Му попречи да извърши замисленото, когато Той реши да изяви Славата Си!

Трябва да се научим, трябва да схванем и да приемем с вяра, че Бог е Господ, Който има думата, Който седи на Трона и в Чиято ръка сме скрити! Не трябва да позволяваме на врага да затъмнява взора ни, отправен към Бога! Не трябва да се оставяме да бъдем заблудени и повлечени от маневрите и машинациите на Дявола!

Бог е жив и Той е Господ!

Ако Бог е не само Господ, но и нашият Господ, Той ще се грижи и ще воюва за нас! В Исус Христос Бог извършва всичко и превъзмогва всяка трудност! Дали тази чудна победа ще се изяви в нашия живот, това ще зависи от една страна от факта, дали Бог наистина е станал Господар на нашия живот и дали сме Му отдали правото да  ни ръководи. От друга страна, победата в нашия живот ще стане ясна, ако ние наистина виждаме Бог като Господар над всички обстоятелства, над всички хора и сили и ако вярваме в Него. Отмести погледа си от всичко, което иска да те премаже и натовари! Погледни към Бог, Който днес казва и на теб: “Аз съм твоят Господ и Аз ще те спася!”

Какво отговарят потребителите за

Фигура

Жени

Мъже

средна
53%
 
 
52%
 
 
54%
спортна
26%
 
 
18%
 
 
31%
слаба
9%
 
 
10%
 
 
8%
приятно закръглена
12%
 
 
20%
 
 
7%

Имате ли домашен любимец?

Жени

Мъже

котка
12%
 
 
14%
 
 
10%
куче
15%
 
 
16%
 
 
14%
птица
2%
 
 
2%
 
 
1%
друг домашен любимец
5%
 
 
7%
 
 
3%
нямам, но харесвам домашните любимци
54%
 
 
50%
 
 
57%
нямам и не харесвам домашните любимци
13%
 
 
11%
 
 
14%

С кого живеете?

Жени

Мъже

сам
48%
 
 
38%
 
 
56%
с роднини
15%
 
 
17%
 
 
14%
със съквартиранти
7%
 
 
8%
 
 
6%
със семейството си
30%
 
 
37%
 
 
24%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2020    dvamazahristos.org