Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    03 Юли, 2022 14:34   

Нови приятелства

    28 Май, 2022 11:54   

Някой може ли да ми каже как да си сложа снимката на профила си .

    15 Май, 2022 17:57   

Светлината е в очитети....

    05 Май, 2022 13:48   

Аз съм хубаво и добре изглеждащо 29-годишно момиче от Съединените щати, тук съм, за да намеря нови приятели с моето прекрасно сърце и да се забавлявам, аз съм честно уважаван, никога не съм женен, имам нужда от добра връзка тук, аз търся приятен мъж, който може да бъде честен с мен, да ме накара да се чувствам щастлив по всяко време?

Cgv
    30 Април, 2022 22:13   

Ммм

    23 Април, 2022 08:45   

Светли Великденски празници на всички.

    18 Април, 2022 12:05   

Здравейте на всички, които искат да разговарят, моля, изпратете ми имейл, тъй като рядко съм на този сайт. [email protected]

    09 Април, 2022 18:52   

Ако някой ми е пращал съобщение тук, да знаете че не мога да го прочета. Праща ме на сайта dvamazahristos.org, а там нямам никакви съобщения. Пишете ми там.

simov_41 23 Април, 2022 20:24

Здравейте,какво си търсите тук,аз сериозна връзка,а вие?

Не бъдете капризни 10 Април, 2022 13:32

????Много си ми сладка и умна,я си дай тел.номер да ти звъна кога съм свободен да те поканя на едно излизане на разходка и да си побъбриме за истенска Любов !????????????????

    06 Април, 2022 04:09   

Някой от София да му се излиза да си поговорим?

    06 Април, 2022 04:09   

Някой от София да му се излиза да си поговорим?

Покажи още
Peace Maker, 23
Vv42, 44
A BrightSoul, 21
лия, 52
Наси, 18
Tsekov, 17
Всички потребители  →

Стих за деня

Славословете Господа: призовавайте името Му; Възвестявайте между народите делата Му. Пейте Му, и псалмопейте Му; Говорете за всичките Му чудни дела. 1 Летописи 16:8-9

Храната на вярата

Живото Слово

 

 

Защото три са, които свидетелствуват: Духът, водата и кръвта; и тия три са съгласни. - І ЙОАН 5:7

В началото  бе  Словото;  и  Словото  беше  у  Бога;  и  Словото  бе Бог...И Словото стана плът и пребиваваше между нас...

- ЙОАН 1:1,14

 

Как мога да направя Исус Господ на моя живот?

 

Исус е Живото Слово. И Бог ни е дал написаното Слово, за да ни изяви Живото Слово.

 

Отдай на Божието Слово - най-вече на Новия Завет - първото място в живота си. Като вършиш това ти поставяш Исус на първо място!

 

Позволи  на  Божието  Слово  да  управлява  живота  ти.  Позволи  на Словото  да  бъде  Господар  на  живота  ти.  Като  правиш  това,  ти позволяваш на Исус да бъде наистина Господар над теб - защото Исус и Словото Му са едно.

 

Ние  живеем  във  време,  когато  ни  е  нужна  сериозност  относно духовните  неща  и  трябва  да  знаем  какво  Библията  казва относно любовта, живота, дома, брака и децата.

 

Нека Божието Слово да бъде твоят водач в живота. По този начин ти правиш Исус Господ на живота ти. Тогава Неговото написано Слово става Господ на живота ти.

 

Изповед: Господи Исус, Ти си Господ на живота ми. Аз позволявам на  Словото  Ти  да  ме  владее,  така  ТИ  владееш  над  мен.  Ти  си Господарят на живота ми!

Вечните обещания на Бог

Не Яков, а Израел!

Бит. 32:28

„Няма да се именуваш вече Яков, но Израил, защото си бил в борба с Бога и с човеци и си надвил.”

 

Това слово също не звучи съвсем като обещание, но въпреки това то бе едно величаво обещание за по-нататъшния живот на мъжа, комуто Бог даде ново име! Промяната на името на патриарха, обаче, изявява всесилното Божие господство, а по този начин и този стих се явява за нас като обещание. От Яков Хитреца, Бог направи Израил, борец с Бога.

Но Бог иска да направи същото и в живота на всички, които не са доволни от стария си живот, които пристъпват към Бог вътрешно съвсем опропастени и съсипани, и които като Яков Му казват: “Няма да те пусна да си отидеш, догде не ме благословиш!”

Дано можем да прозрем в дълбочината и в прелестта на това обещание! Отсега нататък нашето име не трябва да се казва Яков, а Израил! Като Божии деца ние не бива да пребъдваме в нашето старо естество и в нашия стар живот! Хитрецът, нашата естествена природа, трябва да бъде прикована на Кръста, за да може бог да ни превърне в богоборци, които Го прославят чрез новия си божествени живот и природа, които Той подарява на всичкик Свои.

А как е в твоя живот, мили читателю на тези редове? Дали и ти си християнин само по име? Проявява ли се в живота ти все още старият човек, хитрецът, който се интересува само от личната си изгода и който смята себе си за център? Или вече си схванал и познал своето чудесно и божествено призвание, в смисъл че не си тук на земята, за д живееш за себе си и за да служиш на своето старо естество, което всъщност осъди Бог на Кръста? Имал ли си в живота вече своя Фануил, борил ли си се с Бога, казвал ли си Му като Яков: “Няма да те пусна да си отидеш, догде не ме благословиш!” ? И дали тогава слънцето те е огряло (Бит. 32:31), Слънцето на правдата, с изцеление в крилете си? Могъл ли си оттогава да станеш един нов човек, един борец за Бога? Не Яков, а Израил трябва да бъде отсега нататък името ти!!! Искаш ли и ти да приемеш това божествено обещание за нова цел в живота си, за ново призвание и за божествено преобразяване?!

Какво отговарят потребителите за

Цвят на косата

Жени

Мъже

черна
32%
 
 
23%
 
 
39%
кестенява
43%
 
 
47%
 
 
41%
червена
3%
 
 
5%
 
 
0%
руса
9%
 
 
12%
 
 
7%
сива
3%
 
 
1%
 
 
4%
бяла
2%
 
 
2%
 
 
1%
боядисана
4%
 
 
9%
 
 
0%
обръсната
3%
 
 
1%
 
 
5%
без коса
1%
 
 
0%
 
 
2%

Бихте ли се преместил/а в друго населено място, за да създадете семейство?

Жени

Мъже

не, свикнал/а съм си тук
23%
 
 
19%
 
 
27%
не, Бог ми е казал да живея тук
4%
 
 
5%
 
 
4%
предпочитам тук, но съм готов/a на компромис
47%
 
 
45%
 
 
50%
предпочитам да се преместя, но бих останал/а и тук
16%
 
 
18%
 
 
14%
тук не ми харесва, при възможност ще се преместя
4%
 
 
6%
 
 
3%
категорично съм решил/а да се преместя
5%
 
 
8%
 
 
3%

От къде се информирате за случващото се в света и у нас?

Жени

Мъже

официалните медии - телевизия, радио, вестници
29%
 
 
32%
 
 
27%
социалните мрежи и блогове
31%
 
 
31%
 
 
30%
от всички възможни места
31%
 
 
29%
 
 
34%
не се интерисувам
9%
 
 
9%
 
 
9%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2022    dvamazahristos.org