Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    30 Юли, 2022 20:29   

:)

    14 Юли, 2022 20:58   

Мама винаги казваше, че животът е като кутия с шоколадови бонбони, никога не знаеш какъв ще ти се падне."

    03 Юли, 2022 14:34   

Нови приятелства

    28 Май, 2022 11:54   

Някой може ли да ми каже как да си сложа снимката на профила си .

    15 Май, 2022 17:57   

Светлината е в очитети....

    05 Май, 2022 13:48   

Аз съм хубаво и добре изглеждащо 29-годишно момиче от Съединените щати, тук съм, за да намеря нови приятели с моето прекрасно сърце и да се забавлявам, аз съм честно уважаван, никога не съм женен, имам нужда от добра връзка тук, аз търся приятен мъж, който може да бъде честен с мен, да ме накара да се чувствам щастлив по всяко време?

Cgv
    30 Април, 2022 22:13   

Ммм

    23 Април, 2022 08:45   

Светли Великденски празници на всички.

    18 Април, 2022 12:05   

Здравейте на всички, които искат да разговарят, моля, изпратете ми имейл, тъй като рядко съм на този сайт. [email protected]

    09 Април, 2022 18:52   

Ако някой ми е пращал съобщение тук, да знаете че не мога да го прочета. Праща ме на сайта dvamazahristos.org, а там нямам никакви съобщения. Пишете ми там.

simov_41 23 Април, 2022 20:24

Здравейте,какво си търсите тук,аз сериозна връзка,а вие?

Не бъдете капризни 10 Април, 2022 13:32

????Много си ми сладка и умна,я си дай тел.номер да ти звъна кога съм свободен да те поканя на едно излизане на разходка и да си побъбриме за истенска Любов !????????????????

Покажи още
simov_41, 45
Kristina93, 29
spartak_uk, 36
Dimi541, 52
Vv42, 44
Dimitrovv, 79
Всички потребители  →

Стих за деня

Каквото и да вършите, работете от сърце, като за Господа, а не като за човеци; понеже знаете, че за награда от Господа ще получите наследството. Слугувайте на Господ Христос. Защото който върши неправда, ще получи обратно неправдата си, и то без лицеприятие. Колосяни 3:23-25

Храната на вярата

Духовно възприятие

 

 

Но като беше се минало много време и плуването беше вече опасно, защото и постът се беше минал, Павел ги съветваше, казвайки им: Господа, виждам, че плуването ще бъде придружено с повреда и голяма пагуба, не само на товара и на кораба, но и на живота ни.

- ДЕЯНИЯ 27:9,10

 

Павел не каза: “Получих откровение.” или “Господ ми съобщи” или пък   “Господ  ми  откри.”  Той  каза:  “Виждам.”  Това  беше  просто вътрешно свидетелство. Той знаеше нещо чрез духа си.

 

Едно седемчленно семейство отишло на вечеря. Храната на децата току що пристигнала, когато бащата внезапно казал: “Нека да се приберем в къщи. Имам усещането, че трябва да си тръгнем.” Когато се прибрали, установили, че в къщата има пожар. Те успяли да го загасят. Ако имаме по-голямо  съзнание  за духа си бихме могли да предотвратим много неща.

 

Някои могат да кажат: „Бог прави това поради някаква причина.” Не, това е поради нашата грешка, че не обръщаме внимание. Ако моряците бяха послушали Павел, те щяха да спасят кораба и товара.

 

Бог не е враг на човека. Той се опитва да ни помогне. Той не работи против нас, Той работи за нас.

 

Изповед: Духът на Господа е в мен, за да ми помага. Той работи за мен.  Аз  приемам  насоката  Му  и  помощта  Му  духовно.  Аз  съм съзнателен по отношение на моя дух.

Вечните обещания на Бог

Словото Ми не ще се върне при Мене празно!

Ис. 55:11

„Така ще бъде словото Ми, което излиза из устата Ми; не ще се върне при Мене празно, но ще извърши волята Ми и ще благоуспее в онова, за което го пращам!”

 

Какво обещание за тези, които изповядат Божието слово и вярват в него! Думите на хората са нищожни. Често човек използва повече думи, когато няма какво да каже. И много често те сеят повече проклятие, отколкото благослов! А думите на Бога съдържат сила за живот! Трябва да сме наясно с този факт, когато ги четем, когато ги цитираме или проповядваме! Освен това, обаче, ние трябва да вярваме в тях и да разчитаме на тяхната сила. Когато четеш Божието слово, трябва да знаеш, че написаното там изразява Божието намерение и воля, които Той иска да превърне в реалност на живота за тези, които са Му покорни и уповават на Него. Когато четеш и слушаш Божиите обещания, трябва да знаеш, че Бог не е като нас, хората, които даваме големи обещания, а в последствие не можем да ги изпълним. Той държи на това, което е обещал на тези, които са стъпили на Неговото слово.

Когато разговаряш с хората за Исус и за вярата в Него, не се опитвай да ги уговаряш с човешки аргументи. По-добре е да цитираш Божието слово, като разчиташ на действието и силата на Святия Дух, Който иска да потвърди Словото на Бога. Тогава ще се убедиш, че семето на Словото пуска корени в искрените сърца, като принася плод за вечността. А и тези, които проповядват Словото, трябва да осъзнават, че Словото на Живия Бог не може да се сравнява с човешките думи. Ние Му дължим безпрекословно покорство и страхопочитание. Трябва да се научим да разчитаме на силата и на действието на Божието слово с по-голямо дръзновение. То представлява семето на вечността, което притежава живителна сила. И ние сме призвани да разпръсквам точно това Семе! Каква привилегия!

Нека да сеем Божието слово съвестно и с вяра, като сме уверени в това, че Сам Господ ще бди над него и то няма да се върне празно, а ще извърши това, което е благоугодно пред Бога и заради което то е изпратено! Божието слово притежава сила и живот. То е оръжие, стратегия и тактика в битката на вяра, която сме призвани да водим. Това семе освежава и успокоява, то разтърсва и разбужда, то изобличана, но и вдъхва смелост, вяра и опрощение. То пребъдва във вечността!

Какво отговарят потребителите за

Гледате ли телевизия?

Жени

Мъже

гледам постоянно
10%
 
 
11%
 
 
10%
понякога интересните филми и пеедавания
58%
 
 
56%
 
 
60%
гледам предимно сериали
7%
 
 
10%
 
 
5%
не гледа
25%
 
 
24%
 
 
26%

Какво е вашето участие в религиозния живот?

Жени

Мъже

Редовно съм там
41%
 
 
41%
 
 
41%
Един-два пъти в месеца
16%
 
 
16%
 
 
15%
Рядко посещавам служба
12%
 
 
11%
 
 
13%
Служител съм в местната църква
8%
 
 
7%
 
 
8%
Детско служение
1%
 
 
2%
 
 
0%
Музикално служение
5%
 
 
6%
 
 
5%
Пастор / Младежки лидер
2%
 
 
1%
 
 
2%
Друго служение
8%
 
 
7%
 
 
8%
Не ходя
8%
 
 
8%
 
 
8%

От къде се информирате за случващото се в света и у нас?

Жени

Мъже

официалните медии - телевизия, радио, вестници
29%
 
 
31%
 
 
27%
социалните мрежи и блогове
30%
 
 
30%
 
 
30%
от всички възможни места
32%
 
 
29%
 
 
33%
не се интерисувам
9%
 
 
9%
 
 
9%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2022    dvamazahristos.org