Християнски сайт
за срещи с приятели и запознанства. Регистрирай се сега !

Влез в двама за Христос

и споделяй с приятели


    19 Февруари, 2024 14:24   

Приветствам!

    17 Февруари, 2024 03:10   

Живот

    27 Януари, 2024 17:56   

https://youtu.be/y-ZFvw2reF4?si=_Zx-iFP7WQx2qWuO Подражатели на Бога

    21 Януари, 2024 07:02   

Има ли новородени християни?

    14 Януари, 2024 06:45   

Колкото повече се занимавам с наука, толкова повече вярвам в Бога

penka_77 24 Януари, 2024 21:30

Блажен е онзи който преди да е видял е повярвал

P.m
    07 Януари, 2024 18:18   

Zdravei priatnomie da se zapoznaem s jena koqto obicna bog

P.m
    06 Януари, 2024 19:17   

Бог е лубов

P.m
    06 Януари, 2024 19:05   

Ок

    06 Януари, 2024 09:16   

Мисля и се надявам че щастието искреността и любовта найстина съществуват.

Вален 17 Февруари, 2024 03:23

Да

    11 Декември, 2023 22:11   

Здравейте!

Покажи още
veselin71, 52
лия, 53
Теодор, 45
Epos, 37
abraham93, 30
Деси Дончева, 19
Всички потребители  →

Стих за деня

Бъдете силни и дързостни, не бойте се нито да се страхувате от тях; защото Господ твоят Бог Той е, Който върви пред тебе; не ще отстъпи от тебе нито ще те остави. Второзаконие 31:6

Храната на вярата

Характеристики на любовта

 

 

...(Любовта) не се радва на несправедливостта и неправдата, а се радва,  когато царуват правдата и  истината. Любовта  издържа всичко,  което  може  да  се  случи,  винаги  е  готова  да  вярва  най- доброто във всеки човек.

- І КОРИНТЯНИ 13:6,7 (според Разширената Библия)

 

“Любовта  издържа  всичко,  което  може  да  се  случи...”  Ако  имаш любовта  на  Бога  в  себе  си  -  ако  ходиш  в  тази  любов  -  ти  ще побеждаваш!

 

“...Любовта винаги е готова да вярва най-доброто във всеки човек...” Естествената човешка любов винаги е готова да вярва най-лошото във всеки  човек! Пътувал съм дълги години из страната като служител и учудващо  е   наистина,  какво  можеш  да  чуеш  за  този  или  онзи проповедник, за  тази  или онази личност, за този или онзи певец. Не обръщам никакво внимание на тези истории и не им вярвам. Аз вярвам най-доброто във всеки.

 

Децата би трябвало да имат правото да растат в атмосферата на любов, която   присъства   в   техните   семейства.   Тогава   те   ще   победят   в житейската битка. Но ако постоянно виждаш най-лошото в децата си и им казваш: “Не  си  способен за нищо,” тогава те ще изживеят това, което казваш. Но когато виждаш най-доброто в тях и ги обичаш, това ще направи видимо  най-доброто в тях и те ще израснат като бъдат способни да се реализират.

 

 

Изповед:  Аз съм човек на любовта. Не се радвам на злото и на неправдата.   Радвам  се,  когато    тържествуват правдата   и истината. Аз издържам всичко, което може да се случи. Аз съм винаги готов да вярвам най-доброто във всеки човек.

Вечните обещания на Бог

Аз няма да те забравя!

Ис. 49:15

„Може ли жена да забрави сучещото си дете, та да се не смили за чадото на утробата си? Обаче те, ако и да забравят, Аз все пак няма да забравя.”

 

Това, което тук Бог казва за Сион, можеш и ти да приемеш за себе си с вяра! Всъщност е невъзможно майка да забрави кърмачето си. И ако тя все пак го стори, не би носила името „майка”! Защото има ли друга връзка по-тясна, отколкото връзката на майката с нейното кърмаче! И все пак Бог ни показва, че дори и да би могла майка да забрави своето кърмаче, Той не би ни забравил.

О! Колко много хора в този свят имат чувството, че са забравени и изоставени! Малкото дете плаче в креватчето си, защото няма кой да го пази, тъй като родителите му са забравили задълженията си, следвайки желанието за развлечение. Млад мъж седи в инвалидния стол и размишлява за самотата си. Никой не иска да му прави компания или да го изведе навън да се порадва на природата. Има чувството, че е съвсем забравен, че е съвсем сам. А хората по старческите домове? Колко много от тях са наситина забравени. Близките им не ги посещават или пък идват съвсем рядко. Никой няма за тях мила дума! Наистина ли няма никой, който да се погрижи за тях?

А ти, който сякаш си сам в бедата си, ти, който мислиш, че всички са те забравили и че никой не се интересува от теб – чуй, тук има думи за всички нас и за всеки един от нас поотделно! Бог не те е забравил! Дори и ако си все още много далеч от Него, сърцето Му копнее за теб и те чака. Той желае да бъде твой Спасител и приятел! Той желае чрез Своята близост и грижа да направи и твоя живот богат, слънчев и щастлив.

Ако вече Го познаваш, тогава това слово е още по-валидно за теб. Хората могат и да те забравят, дори близките ти могат да не се интересуват вече от теб, но Бог няма да те забрави. Той няма да те изостави! Той ще се грижи и ще прави живота ти преизпълнен със Славата Си, с радостта Си и с божествения Си мир. Той иска да изпълвни сърцето ти с упование и надежда. Трябва да знаеш, че си приет от Бога и че Той никога няма да те разочарова и забрави. За Него ти не си нито „едно необходимо зло”, нито пък „някаква бройка”! В очите Му ти си скъп и ценен.

Но след като Бог се интересува от нас и никога няма да ни забрави, би трябвало ние да се запитаме дали ще забравяме Бога. Колко болезнено е за един човек да бъде забравен от близките, които обича! Колко ли болезнено трябва да бъде за Бог да бъде забравен от хората, които Той така безкрайно обича!

Какво отговарят потребителите за

Бихте ли се преместил/а в друго населено място, за да създадете семейство?

Жени

Мъже

не, свикнал/а съм си тук
22%
 
 
19%
 
 
26%
не, Бог ми е казал да живея тук
5%
 
 
5%
 
 
4%
предпочитам тук, но съм готов/a на компромис
46%
 
 
44%
 
 
48%
предпочитам да се преместя, но бих останал/а и тук
17%
 
 
19%
 
 
14%
тук не ми харесва, при възможност ще се преместя
5%
 
 
6%
 
 
4%
категорично съм решил/а да се преместя
6%
 
 
8%
 
 
4%

Фигура

Жени

Мъже

средна
52%
 
 
52%
 
 
51%
спортна
27%
 
 
20%
 
 
33%
слаба
9%
 
 
11%
 
 
8%
приятно закръглена
12%
 
 
16%
 
 
8%

Участвате ли в обществения живот?

Жени

Мъже

постоянно съм активен
22%
 
 
22%
 
 
21%
не участвам активно
53%
 
 
52%
 
 
53%
не вземам участие
26%
 
 
26%
 
 
26%
Всички отговори  →

Българският християнски сайт за срещи с приятели и запознанства

Семейни или несемейни, създайте Вашия профил и общувайте с другите, нека заедно да се изграждаме и насърчаваме във вярата и в общение един с друг!

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org