Профил и град Всички новини  →

Във връзка с приложени промени по отношение на град в профила, въведохме задължително попълване на град, като поставих за избор падащо меню със списък от всички български градове, а за живеещите извън България има опция да въведат ръчно своя град.

Целта на тази промяна е да се избегне необходимостта ръчно да се попълва полето за град, при което често всеки използва свой собствен правопис (предимно поради латиницата) и това затруднява адекватното търсене в базата данни, например "София" е изписвана още като "Sofiq", "Sofia" и по този начин когато се търси в търсачката няма да излязат всички профили, които са действително от София, а само онези, които са попоълени с конкретния правопис на града. Така се увеличават и шансовете за намиране на интересни хора и приятели в дадено населено място.

За съжаление в процеса допуснах грешка и в много от профилите автоматично беше променено или добавено за град "София", за което много съжалявам и ви моля за извинение за това създадено неудобство на всички вас.

Моля ви да проверите и коригирате вашия град (менюто отляво "Профил" -> "Редактирай профил"), за да може и търсенето да дава актуалните резултати по местоживеене.

Надявам се на вашето разбиране, като ви благодаря предварително!

С уважение,

Деян, администратор на сайта


← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2021    dvamazahristos.org