"Йоан синът на гърма" - мюзикъл, всеки понеделник до 18 март Всички новини  →

След почти 3 годишна подготовка спектакълът "Йоан синът на гърма" видя "бял свят". Театър София гостоприемно отвори вратите си това дългоочаквано от нас събитие. В пълната с хора и вълнение зала актьори, музиканти и публика преживяха раждането, животът и отпътуването на Йоан - синът на гърма.


2 действия. 2 часа и 10 минути. Историята на Йоан. Историята на всеки един от нас. Историята за Бог и човек, които някога са вървяли рамо до рамо, в прохладата на вечерния вятър. Не като господар и роб, а като Баща и син.


Билети на касата на театър София и в книжарница CLC.

http://themusical-bg.com/?id=7&itemId=88

Венцислав Стойков ще изнася лекции всеки четвъртък до 21 март от 18.30 на адрес в град София, улица Аксаков №16. Идеята на тези срещи е, да бъдат събитие, което следва представленията на Мюзикъла "Йоан - синът на гърма", които са в "Театър София" всеки понеделник (до 18 март засега) от 19.00 часа. Срещите ще започват с музика на живо - песните са от спектакъла, но не само. Следва лекцията и дискусия. Ще има скромна почерпка, дискове от мюзикъла и книгата на Венци - "Отхвърленият Месия". Залата е приятна и атмосферата е много добра, за хора, които се интересуват от християнството.


← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org