Предстоящите срещи на Център за несемейни християни - 26-28 април, Плевен и 24--30 август, Китен Всички новини  →

Център за несемейни християни организира следващите си срещи от 26-28 април в Плевен и 24-30 август в Китен

Първото събитие ще се състои от 26 до 28 април в Плевен. Организатори на местно ниво са Християнски Център Плевен с пастор Венко Цанков.

За повече информация: Стефка Костова - тел. 0887327514, 0896936003, [email protected], [email protected]

Адресът на Християнски Център Плевен, където ще се проведат всички наши срещи е:
кв. Дружба /спирката на супермаркет "Лайф"/, зад блок 117
бул. България 4, ет. 2, зала Авокадо.

До там се стига с тролей 9 от ЖП гара.

Настаняването на хората от другите места започва от обяд на 26 април (петък) в хотел Сторгозия. До там отива тролей 3 от ЖП гара. Цената е 30 лв за две нощувки, в цената не е включена храна. Можете да присъствате на срещите ни без да ползвате хотела, т.е. ако предпочитате настаняване при познати в Плевен. В такъв случай на място в петък вечерта ще има само организационна такса от 4 лв. За събота са предвидени обща закуска, обяд и вечеря в залата на църквата, за което ще се събират по 5 лв.

ПРОГРАМА:

26 април (петък)

За пристигналите в хотела преди 14 часа  се организира разходка из града до 18 часа, мястото на тръгването е от хотела.

От 18 ч. е предвидено време за самостоятелна вечеря, т.е. не е специално организирана.

От 19 ч. в залата на църквата започва първото събрание. Ще има организационни въпроси, запознаване, време за общение и други.

На 27 април (събота) продължаваме в 9 ч с обща закуска до 9.30. Следва молитва до 10 ч, хваление до 10.30 ч, след което е първата сесия, от 10.30 до 11.30 часа. Говорител ще бъде пастор Венко, а темата е за предбрачните взаимоотношения. 15-минутна почивка ще има от 11.30. Втората сесия е планирана за 11.45-12.30. Ще има време за въпроси, до 13 часа. От 13.30 е времето за обяд, също в залата на църквата. От 14 часа ще имаме разходка до Панорамата. Входът там е платен, така че имайте предвид, за студенти входа е 1.50лв, за възрастни е 5 лв. (според информация от техния сайт). Продължаваме с вечерно събрание в залата на църквата от 19 часа. Ще имаме време за духовно общение, празнуване на рожденни дни на рожденници от ноември (последната ни среща) до април, поздравления, почерпка, викторини и други. Можете да се подготвите с поздравления към рожденниците. Събранието ни ще завърши в 22 часа.


На 28 април (неделя) ще имаме служба в църквата и с това завършва официалната част.

От участниците в нашите срещи се очаква да са съгласни да спазват реда и дисциплината, като с това допринасяме за успешното им провеждане и ползата за всички нас.

И, разбира се, ако някой не знае, Център за несемейни християни се представлява от Русанка и Митко, които са в това служение повече от 15 години вече.

Желаещите да дойдат нека да изпратят на Русанка с пощенски запис на посочения по-долу адрес поне половината от сумата, за да се запазят места в хотела, краен срок за което е 18 април.

Адресът, на който можете да изпратите пощенски запис, е:

София 1278
кв. "Бенковски"
ул. "Хоризонт" № 47
Русанка Петрова Балачева - Атанасова

Втората среща, тази в Китен, ще се проведе традиционно вече в летния период - 24-30 август. Настаняването отново е в хотел "Фантастико", цената е 160 лева, в нея влиза и храна (закуска, обяд, вечеря). Програмата все още не е напълно уточнена. Както обикновено, ще има гостуващи говорители, време за запознанства, разговори, свободно време, много приятни емоции и изненади.

Желаещите да присъстват на тази среща нека да изпратят с пощенски запис поне половината от сумата, краен срок е 30 юли.

Адресът, на който можете да изпратите пощенски запис, е:

София 1278
кв. "Бенковски"
ул. "Хоризонт" № 47
Русанка Петрова Балачева - Атанасова

За повече информация относно тези срещи и дейността на Център за несемейни християни:

GSM: 089 560 1034, Русанка


← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org