Вени и Петко се ожениха Всички свидетелства  →

В началото на май 2007 се запознахме в сайта " Двама за Христос".

След дълго писане си уговорихме първа среща. На 31 август 2007 се срещнахме във Велико Търново. За малко да се разминем заради закъснение от страна на един от нас.

Не пламнаха искри при първата ни среща. Не вложихме трърде надежди на нашето интернет запознанство, макар, че и двамата много искахме вече да създадем свое семейство. Но въпреки това решихме да поддържаме приятелска връзка.

След около 6-7 месеца, по стечение на обстоятелствата, и двамата бяхме в един и същ град и посещавахме една и съща църква. Движихме заедно. Оказа се че имаме доста общи интереси и най-важното разбира се - един и същ небесен баща.

За извесно време отново се наложи раздяла, оказахме се почти в двата края на България. Чувахме се по телефона, в най-тежките моменти се опирахме един на друг, с общи молитви се изправяхме пред трудностите. Постепенно осъзнахме, че това е достатъчно и е всичко, което сме търсили у другия за да създадем едно истинско християнско семейство.

И се решихме, въпреки съпротивата на роднини, дори и на приятели. На 3 май 2009 се венчахме и събрахме пред Бог, а на 9 май ( денят на победата:)) сключихме и граждански брак. Чувствахме присъствието, съгласието и радостта на Бог и на двете събития.

Хиляди благодарности на хората, които стояха зад нас, които се молеха за нас, които ни подкрепяха и ни благословиха в тези важни моменти и събития!!!!!

 

 

 


Нашите най-сърдечни пожелания към младата двойка - нека Господ да ги води и благославя в пътищата им според Своята си воля !!

от "Двама за Христос"


← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org