Споделете радостта ми - свидетелство за изцеление Всички свидетелства  →

Споделете радостта ми

Искам първо да отбележа,че това което ще разкажа няма нищо общо с обикновените човешки вьзможности и знания.

От малка имам все един проблем,който мислех, че с времето ще отмине, но в крайна сметка не се случи така. Бях дете което имаше много лесно ранима от стрес нервна система. Всичко това създаваше ужасен дискомфорт, който неможех да контролирам колкото и да искам, явно така съм била устроена. Но по ясни спомени имам след 11 годишна вьзраст може би, зашото тогава положението се утежни. Преживявах вътрешен стрес от незначителните до по сериозните неща. Стрясках се, напрягах се, често бях напрегната, понякога сякаш отрова ми се наливаше вътрешно и така всеки ден.

Всичко това силно влошаваше качеството ми на живот, защото контролът беше невъзможен. Помня как ми се появяваха рани до устата, а др. път ми се изприщваше цялото лице и в двата случая от нервни нарушения. На 19 години бях когато се разболях от много остра форма на нервен стомах. Имах перманентни болки, които от нищо не минаваха, бяха много силни. В продължение на около година и половина всеки ден всяка една секунда ме болеше. Опитвах се да облекча състоянието или да се излекувам с традиционна или алтернативна медицина, но без дори минимално облекчение. Година и няколко месеца след това имах чувството, че сякаш бомба ще избухне в мен.Изпитвах нервно мъчение дори само, когато си мислех за нещо лошо. Дори неможех да дишам нормално  имах много затруднено дишане. Лошото беше и това, че да търпиш всичко това ставаше все по трудно с всеки изминат ден и от физическа и от психологическа гледна точка. А и аз бях млад човек и незнам как щях да преживея, да избутам живота. Пълен ужас!

Но нещо много невероятно ме спаси от този кошмар.
Това нещо се случи с мен след моето кръщение. Никой не ми беше казал преди това,че е вьзможно подобно нещо. Не съм целяла нещо по-необичайно, нищо не съм очаквала. Кръстих се защото знаех, че без него човек не може да отиде при Бог в неговото царство.

Веднага след крьщенето разбрах, че нещо се е случило. На момента забелязах, че нито минимална част от предишните ми проблеми и оплаквания не сьществуваха вече. Всичко това се случи веднага на деня след крьщенето. Аз нямам нищо общо с това,което се случи, защото аз незнаех, че такива неща могат да се случат. И през ум не ми е минавало, че Исус Христос продължава да лекува след като не е при нас на Земята физически. В продължение на около 5 дена не казах на никого, а просто изчаквах, за да видя дали всичко това не е временно,при положение, че такива временни “почивки” не съм имала. За моя радост и изненада моето оздравяване беше напьлно 100% перманентно. Неимоверно много се зарадвах на това което ми се случи, защото беше чудо. Никой преди това не ми беше казвал, че е вьзможно или пьк, че се е случвало на някой друг.

Радостта ми е огромна, безгранична. Ако това не беше се случило сигурно щях да се разболея  от още болести и да си навлека още болки и накрая да умра, но как щях да избутам живота, направо ми се изправяха косите. Сега живея с най-голяма благодарност към Бог, защото за първи път в живота си аз разбирах какво е да живееш качествено по човешки, на белия свят. Аз съм най-щастливото дете на света и по-щастливо от мен няма.


← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org