Камен и Яница са нашето първо пролетно семейство за 2011 г. Всички свидетелства  →

Получихме свидетелството на Камен и Яница, които са семейство от месец март, 2011 и много им благодарим, че пожелаха са споделят радостта и преживяването си с нас!

Тя: Нали казват, че си имала крушката опашка. Е, за да се стигне до под нашата круша май трябва да се тръгне от едно ранно утро преди повече от десет години. С една съседка имахме всеки ден утринна молитва. Тя много се молеше за съпруг за мен и едно утро, след поредната й усърдна молитва, отвори очи и рече най-странното нещо, което някога съм чувала: „Господ каза: „Интернет”. Без малко да не се изсмея, но го запомних. След това се случваше да разкажа на някого са забавното пророчество и да се подсмихна. Никога не съм вярвала, че това е Божият начин да свързва човешки души и освен това винаги съм се молела да познавам отдавна своя съпруг, да сме станали приятели, после изведнъж да ми се отворят очите за него и набързо да се оженим. Интернет запознанство и тая работа май не ми се връзваха много-много. Е, минаха години, поогледах се, видях че няма някой подходящ партньор и си рекох: „Че защо пък да не опитам този Интернет и то в силно препоръчания от една приятелка „Двама за Христос”? Направих си регистрация, един ден се засякохме в събота с едно момче, поговорихме си, в неделя отидохме заедно на църква, малко по-късно станахме част от една и съща група, изградихме приятелство, няколко месеца по-късно ми се отвориха очите за него и набързо се оженихме. Та, това съвсем накратко за Божия слава как Господ дава отговор и съчетава някои съвсем съвсем съвсем несъвместими, според нас, неща.

 

Той: Хе, и аз ще съм кратък. След многобройни самотни дни и нощи си рекох: „Хм, не е добре човек да бъде сам” и така реших да се регистрирам в познатия ми вече сайт „Двама за Христос”. Направих си профил и един ден се запознах с едно доста обикновено момиче, което впоследствие се оказа една твърде необикновена жена за мен. Говорихме в сайта само веднъж, след което на следващия ден отидохме на богослужение и прекарахме едно приятно качествено време. Станахме част от група и с времето осъзнах, че това е точната жена за мен. Бог ми откри, че това ще е бъдещата ми съпруга. Направих й предложение по нетрадиционен начин и тя взе, че се съгласи, с което ме направи най-щастливия мъж на земята. Вярвам, че Бог е промислил най-добрия план в нашия живот.

Заключение: Пожелаваме на всички да не губят вяра и надежда! И не търсете необикновения човек, защото и зад най-обикновения профил може да се крие истинското съкровище и подарък за вашия живот!

 

 


Камен и Яница, ние от "Двама за Христос" ви пожелаваме най-сърдечно да съумеете да опазите, развиете и изградите любовта си в предстоящите ви години заедно на тази земя, в служение на Господ, в посвещение един към друг, бъдете за пример с отношенията си, насърчавайте отпадналите духом и бъдете винаги "Двама за Христос"!


← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org