Ивелина и Евгени Всички свидетелства  →

Евгени и Ивелина са семейство от 25 юли, 2011. Той е от Добрич, тя е Загорка, а общото м/у тях се оказа "Двама за Христос", когато един прекрасен ден двамата се откриват там и започват да си пишат. Идва и момента, в който Евгени решава да се премести в Ст. Загора, като израз на сериозните си намерения за общуване и по-добро развитие на приятелство с Ивелина. Двамата правят годеж, а на 25.07 и сключват граждански брак, а на 31 юли е и церемонията в тяхната църква.

 


Това е накратко историята, доколкото ни е известна. Ако някой ден получа повече подробности, ще ги добавя тук. За момента толкова ми е известно, както и че те са се съгласили да пишем за тях, за което им благодаря много. Интересното тук е, че при техния случай кавалерът се премества при дамата, а вместо обратното, както някои са приели за догма, че жената трябва да отиде задължително при мъжа. Всеки казус е специфичен и трябва да се разглежда според конкретиката кое е най-добрия вариант, веднъж щом са решили, че искат да са заедно.

Да пожелаем на Ивето и Гената успешно плаване в бурното море на живота, нека Христос да бъде с тях, за да устоят на бурите житейски, бъдете благословени!


← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2023    dvamazahristos.org