Виктор и Илиaна са двама за Христос Всички свидетелства  →

Преди няколко дни получихме новина от Илиана и Виктор, които са сключили своя завет на 17 юли 2011, след като са се запознали в "Двама за Христос" и са решили, че искат да продължат живота си заедно. Надявам се, че ще се съгласят да ни изпратят своето свидетелство в по-разширен вид и с радост ще го споделим с вас.

Ето и още някои подробности, които те споделиха с нас, и за което им благодарим много:

"Ние се запознахме в сайта на 03.06.2009 и веднага започнахме да разговаряме дълго по скайп; почти всяка вечер дълги разговори, дълги и романтични. Виктор ми посвети една песен, а аз на него друга. След около два месеца се срещнахме за първи път в Стара Загора и отидохме на църква. След това гледахме много известен руски филм, изключително популярен в православните среди. Прибрах се в Димитровград, но разбрах, че нещо се е случило. Продължихме да си говорим всеки ден по скайп и да се виждаме всяка седмица през уикенда. Венчахме се на 17.07.2011. и живеем в Стара Загора."


 

Честито на младоженците, които скоро ще направят една година семеен стаж! Пожелаваме им много още години семейно здраве и щастие, заради Христа!

.

← Назад

Намерете ни в социалните медии

Ние споделяме как да се запознаете с приятели в социалните медии

Copyright 2024    dvamazahristos.org